Auto magazin

Od subote 9. maja otvorena vrata u Toyota mreži

Od subote 9. maja otvorena vrata u Toyota mreži
08.05.2015.
I dalje sajamske cene u Tojoti

U mreži Tojota partnera do 15. maja na snazi su sajamski uslovi za kupovinu i finasiranje novih vozila. Još uvek je aktuelna i specijalna prolećna ponuda opreme i rezervnih delova, koja omogućava povoljniju zamenu filtera klime, kočnih pločica i diskova, povoljne cene aluminijumskih naplataka i Tojotinog revolucionarnog premaza "tojota protekt".

U mreži Tojota partnera do 15. maja na snazi su sajamski uslovi za kupovinu i finasiranje novih vozila. Još uvek je aktuelna i specijalna prolećna ponuda opreme i rezervnih delova, koja omogućava povoljniju zamenu filtera klime, kočnih pločica i diskova, povoljne cene aluminijumskih naplataka i Tojotinog revolucionarnog premaza “tojota protekt”.

Upravo zbog svih ovih pogodnosti, u mesecu maju su zakazani dani “otvorenih vrata”, počevši od sutra u Tojota centru Beograd, u periodu od 10 do 14 časova. Nedelju dana kasnije “otvorena vrata” kupce očekuju u Mag centru u Novom Beogradu a 23. maja u GO.TA Car u Novom Sadu.

auto magazin toyota centar beograd 3

Što se tiče akcijskih cena, navešćemo najatraktivnije: Na primer, “jaris” sa “luna” paketom opreme i 1,0 benzincem može da se nabavi po nižoj ceni za 500 evra, tako da sada košta 9.990 umesto 10.490 evra. Slična ušteda je i za više pakete opreme, kao i za verzije sa 1,33 motorom.

Za “jaris” je obezbeđeno beskamatno finansiranje za iznos do 5.000 evra, na period od tri godine. Isti uslovi važe za “korolu” i “auris” ali do iznosa od 7.000 evra. “Korola” može da se nabavi već za 13.490 evra sa 1,33 motorom i alu-felnama, dok je početna cena za “auris” sa vrlo bogatom opremom 12.490 evra.

auto magazin toyota centar beograd 2

Ništa manje atraktivna nije ponuda za “rav 4″, za koji je omogućeno beskamatno finansiranje do iznosa od 10.000 evra. Ukoliko se odlučite za “rav 4″ sa “elegant” paketom opreme na poklon dobijate originalnu Tojota navigaciju.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Nepotrebno gubljenje vremena i para. Nema razloga za uvođenje ovakvih tehnologija koje samo poskupljuju cenu [...]

KOliko dugo se čekaju ovi uređaji koji su i više nego potrebni. Biće greška ako [...]

Izašao je podatak da su svake godine vozila šira za 1 cm u proseku. Tako [...]

Konačno. Parkiranje je jedna od najtežih operacija za vozače. Parking mesta su sve manje brojna [...]

Iz serije u seriju svi automobili postaju sve ružniji i bezlični.Ovaj auto nije izuzetak.Tehnologija napreduje,a [...]

Ovo je super uradjen terenac!!! [...]