Auto magazin

Od subote 9. maja otvorena vrata u Toyota mreži

Od subote 9. maja otvorena vrata u Toyota mreži
08.05.2015.
I dalje sajamske cene u Tojoti

U mreži Tojota partnera do 15. maja na snazi su sajamski uslovi za kupovinu i finasiranje novih vozila. Još uvek je aktuelna i specijalna prolećna ponuda opreme i rezervnih delova, koja omogućava povoljniju zamenu filtera klime, kočnih pločica i diskova, povoljne cene aluminijumskih naplataka i Tojotinog revolucionarnog premaza "tojota protekt".

U mreži Tojota partnera do 15. maja na snazi su sajamski uslovi za kupovinu i finasiranje novih vozila. Još uvek je aktuelna i specijalna prolećna ponuda opreme i rezervnih delova, koja omogućava povoljniju zamenu filtera klime, kočnih pločica i diskova, povoljne cene aluminijumskih naplataka i Tojotinog revolucionarnog premaza “tojota protekt”.

Upravo zbog svih ovih pogodnosti, u mesecu maju su zakazani dani “otvorenih vrata”, počevši od sutra u Tojota centru Beograd, u periodu od 10 do 14 časova. Nedelju dana kasnije “otvorena vrata” kupce očekuju u Mag centru u Novom Beogradu a 23. maja u GO.TA Car u Novom Sadu.

auto magazin toyota centar beograd 3

Što se tiče akcijskih cena, navešćemo najatraktivnije: Na primer, “jaris” sa “luna” paketom opreme i 1,0 benzincem može da se nabavi po nižoj ceni za 500 evra, tako da sada košta 9.990 umesto 10.490 evra. Slična ušteda je i za više pakete opreme, kao i za verzije sa 1,33 motorom.

Za “jaris” je obezbeđeno beskamatno finansiranje za iznos do 5.000 evra, na period od tri godine. Isti uslovi važe za “korolu” i “auris” ali do iznosa od 7.000 evra. “Korola” može da se nabavi već za 13.490 evra sa 1,33 motorom i alu-felnama, dok je početna cena za “auris” sa vrlo bogatom opremom 12.490 evra.

auto magazin toyota centar beograd 2

Ništa manje atraktivna nije ponuda za “rav 4″, za koji je omogućeno beskamatno finansiranje do iznosa od 10.000 evra. Ukoliko se odlučite za “rav 4″ sa “elegant” paketom opreme na poklon dobijate originalnu Tojota navigaciju.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Dali imate i polovne automobile. Opel corsa 3 vrata sa automatskim menjacem. Koja je cena [...]

Kaže se čuvene firma za autopresvlake a niko nije čuo za njih. O presvlakama i [...]

Da li toyota ima neki jeftiniji model N1, na primer yaris ili tako nešto, može [...]

Displej, tj digitalni kokpit ne odaje utisak premiuma, vec naprotiv, deluje jeftino, crna amorfna plasticna [...]

Lep auto.. Kupicu ga [...]

Na zallost,vas komentar je previse u crno-belom maniru. Globalno zagrevanje i energetska efikasnost su,na zalost,i [...]

Preuzmite Auto magazin za android

Weather Data Source: das wetter heute in Belgrad