Oktoberfest u Beogradu

Nemačko-srpsko privredno udruženje (DSW) organizovalo je 17. i 18. oktobra peti po redu DSW Oktoberfest u Beogradu na kom su uživali članovi ovog udruženja, poslovni partneri, mediji i brojni gosti

Peti Oktoberfest organizovalo je nemačko-srpsko privredno udruženje (DSW) uz podršku ovogodišnjeg partnera – kompanije Star Import, generalnog distributera za Mercedes-Benc vozila za Srbiju i Crnu Goru, brojnih sponzora i članova udruženja.

Oktoberfest (8)

Prisutni su bili u prilici da vide celokupnu gamu Mercedes-Benc putničkih vozila, od skoro predstavljenog modela, nove “C-klase” i “GLA” zatim “A-klase”, “B-klase”, “CLA”, “E-klase” preko terenskih modela “ML” i “GLK”, pa sve do luksuzne “S-klase”. Od komercijalnih vozila predstavljeni su “sprinter”, “vito” i “citan”, kao i najnovija “V-klasa”.

Oktoberfest (7)
Martin Knapp, direktor Delegacije nemačke privrede u Srbiji, Hainz Georg Wilhelm, ambasador Nemačke u Srbiji i Rolf-Juergen Seyerle, direktor Star Import

Kao i proteklih godina, Oktoberfest održan je pod pokroviteljstvom njegove Ekselencije nemačkog ambasadora u Srbiji, Hajnc Georg Vilhelma (Hainz Georg Wilhelm), koji je ponovo dobio priliku da dokaže svoju veštinu prilikom tradicionalnog otvaranja prve bačve sa pivom iz samo dva zamaha. Domaćin događaja bio je direktor Delegacije nemačke privrede u Srbiji, gospodin Martin Knap (Martin Knapp).

Oktoberfest (14)

Za dobro raspoloženje 1.200 srpskih i nemačkih gostiju pobrinuo se Dejan Petrović i Big Bend, koji je izvodio muzičke numere u rasponu od tradicionalne bavarske preko međunarodne i domaće muzike.

Kroz originalni plavo-beli ambijent, originalno nemačko pivo, bavarsku kuhinju i bavarske nošnje kao i razna takmičenja posetioci su se dve večeri osećali kao da se nalaze na Oktoberfestu u Minhenu.

Oktoberfest (16)

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring