Auto magazin

Oktoberfest u Beogradu

Oktoberfest u Beogradu
22.10.2014.
Minhenska atmosfera

Nemačko-srpsko privredno udruženje (DSW) organizovalo je 17. i 18. oktobra peti po redu DSW Oktoberfest u Beogradu na kom su uživali članovi ovog udruženja, poslovni partneri, mediji i brojni gosti

Peti Oktoberfest organizovalo je nemačko-srpsko privredno udruženje (DSW) uz podršku ovogodišnjeg partnera – kompanije Star Import, generalnog distributera za Mercedes-Benc vozila za Srbiju i Crnu Goru, brojnih sponzora i članova udruženja.

Oktoberfest (8)

Prisutni su bili u prilici da vide celokupnu gamu Mercedes-Benc putničkih vozila, od skoro predstavljenog modela, nove “C-klase” i “GLA” zatim “A-klase”, “B-klase”, “CLA”, “E-klase” preko terenskih modela “ML” i “GLK”, pa sve do luksuzne “S-klase”. Od komercijalnih vozila predstavljeni su “sprinter”, “vito” i “citan”, kao i najnovija “V-klasa”.

Oktoberfest (7)

Martin Knapp, direktor Delegacije nemačke privrede u Srbiji, Hainz Georg Wilhelm, ambasador Nemačke u Srbiji i Rolf-Juergen Seyerle, direktor Star Import

Kao i proteklih godina, Oktoberfest održan je pod pokroviteljstvom njegove Ekselencije nemačkog ambasadora u Srbiji, Hajnc Georg Vilhelma (Hainz Georg Wilhelm), koji je ponovo dobio priliku da dokaže svoju veštinu prilikom tradicionalnog otvaranja prve bačve sa pivom iz samo dva zamaha. Domaćin događaja bio je direktor Delegacije nemačke privrede u Srbiji, gospodin Martin Knap (Martin Knapp).

Oktoberfest (14)

Za dobro raspoloženje 1.200 srpskih i nemačkih gostiju pobrinuo se Dejan Petrović i Big Bend, koji je izvodio muzičke numere u rasponu od tradicionalne bavarske preko međunarodne i domaće muzike.

Kroz originalni plavo-beli ambijent, originalno nemačko pivo, bavarsku kuhinju i bavarske nošnje kao i razna takmičenja posetioci su se dve večeri osećali kao da se nalaze na Oktoberfestu u Minhenu.

Oktoberfest (16)

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Čudno da nisu predvideli dizel motor. Da li to znači da auto industrija se [...]

Na šta liči Volvo! Kao da je kineski auto, a ne jedan od stubova skandinavoskog [...]

Kvalitetan auto, ali nije po ukusu evropljana. Biće zanimiljivo videti da li će postići uspeh [...]

Performanse, luksuz, motor i dopusnka oprema su Mercedes. Izlged nije. Na šta liči prednja maska [...]

Škoda se pokazala kao veoma kvalitetna kompanija i možda je prevazišala matičnu folksvagen grupu. Novi [...]

Ne može se reći da je Jugo bio dobar automobil, ali nije bio ni loš. [...]