Opel Astra LED Matrix Experience održan na Košutnjaku

Na uzbudljivim krivinama Košutnjaka, "astra" je demonstrirala sve prednosti koje donose tehničke inovacije iz premijum klase i pokazala zašto je proglašena evropskim automobilom godine

Kompanija Opel je zajedno sa svojim partnerom kompanijom AC Brajić, organizovala prvu noćnu test vožnju u Srbiji, “Astra Led Matrix Experience” za svoje flotne kupce i partnere.

Tom prilikom, svi prisutni su imali mogućnost da se lično uvere u karakteristike i performanse nove “astre”, uključujući revolucionarni sistem osvetljenja “IntelliLux LED Matrix”.

auto magazin rs srbija Opel Astra Led Matrix Experience

Na uzbudljivim krivinama Košutnjaka, “astra” je demonstrirala sve prednosti koje donose tehničke inovacije iz premijum klase i pokazala zašto je proglašena evropskim automobilom godine, automobilom godine u Srbiji kao i dobitnikom nagrade “Zlatni Volan”.

Jedinstveni doživljaj noćne vožnje bio je obogaćen “IntelliLux LED Matrix” svetlima koja se sastoje od 16 LED segmenata (osam sa svake strane), podešavaju automatski i omogućavaju vožnju sa dugim svetlima bez ometanja drugih vozača na putu.

auto magazin rs srbija Opel Astra Led Matrix Experience

Predstavnik kompanije Opel Srbija, Miroslav Vrcelj, menadžer flotne prodaje, obratio se svim gostima i budućim flotnim kupcima: „Ovo je apsolutni novitet i izuzetna bezbednosna komponenta u novoj “astri”.

Opel je patentirao revolucionarno, potpuno LED matriks osvetljenje nove generacije, koje obezbeđuje vožnju bez neželjenih „blicanja“ zbog dugih svetala. Ovakav sistem je po prvi put prisutan u C segmentu, i to u novoj “astri”.“

auto magazin rs srbija Opel Astra Led Matrix Experience

Novo osvetljenje se sastoji od 16 LED segmenata, po osam na svakoj strani vozila. LED matriks sistem automatski i konstantno prilagođava dužinu i distribuciju svetlosnog snopa, u svakoj saobraćajnoj situaciji.

Nakon kratke prezentacije i upoznavanja sa “LED Matrix” svetlima svi prisutni su u dobrom raspoloženju dočekali svoj red da testiraju novu “astru” i druge automobile iz Opel game.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring