Auto magazin

Opel Astra LED Matrix Experience održan na Košutnjaku

Opel Astra LED Matrix Experience održan na Košutnjaku
05.10.2016.

Kompanija Opel je zajedno sa svojim partnerom kompanijom AC Brajić, organizovala prvu noćnu test vožnju u Srbiji, “Astra Led Matrix Experience” za svoje flotne kupce i partnere.

Tom prilikom, svi prisutni su imali mogućnost da se lično uvere u karakteristike i performanse nove “astre”, uključujući revolucionarni sistem osvetljenja “IntelliLux LED Matrix”.

auto magazin rs srbija Opel Astra Led Matrix Experience

Na uzbudljivim krivinama Košutnjaka, “astra” je demonstrirala sve prednosti koje donose tehničke inovacije iz premijum klase i pokazala zašto je proglašena evropskim automobilom godine, automobilom godine u Srbiji kao i dobitnikom nagrade “Zlatni Volan”.

Jedinstveni doživljaj noćne vožnje bio je obogaćen “IntelliLux LED Matrix” svetlima koja se sastoje od 16 LED segmenata (osam sa svake strane), podešavaju automatski i omogućavaju vožnju sa dugim svetlima bez ometanja drugih vozača na putu.

auto magazin rs srbija Opel Astra Led Matrix Experience

Predstavnik kompanije Opel Srbija, Miroslav Vrcelj, menadžer flotne prodaje, obratio se svim gostima i budućim flotnim kupcima: „Ovo je apsolutni novitet i izuzetna bezbednosna komponenta u novoj “astri”.

Opel je patentirao revolucionarno, potpuno LED matriks osvetljenje nove generacije, koje obezbeđuje vožnju bez neželjenih „blicanja“ zbog dugih svetala. Ovakav sistem je po prvi put prisutan u C segmentu, i to u novoj “astri”.“

auto magazin rs srbija Opel Astra Led Matrix Experience

Novo osvetljenje se sastoji od 16 LED segmenata, po osam na svakoj strani vozila. LED matriks sistem automatski i konstantno prilagođava dužinu i distribuciju svetlosnog snopa, u svakoj saobraćajnoj situaciji.

Nakon kratke prezentacije i upoznavanja sa “LED Matrix” svetlima svi prisutni su u dobrom raspoloženju dočekali svoj red da testiraju novu “astru” i druge automobile iz Opel game.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Ako se pogleda statistika koliko vozila se zapalilo, i to samo od sebe, Tesla bi [...]

Hteo bi da radim torziju na peugeot 206 xs, interesuje me cena i dal [...]

Interesujeme jaris hibrid 15litar motor kolikoce kostati dobijlse sunvencija I koliko Kosta za kes [...]

Prelepi, kao i do sada! [...]

Pozdrav ne radi mi zadnja vuca audi a 3 2014 god qwattro koji moze biti [...]

Bolji je Opel Grandland 2.2 disel 177 ps [...]

Preuzmite Auto magazin za android