Auto magazin

Opel i Brajan Adams

Opel i Brajan Adams
09.10.2014.
Zajedno u dobrotvorne svrhe

"Opel adam" poseduje skoro neiscrpne mogućnosti individualizacije. Specijalno izdanje "adama" od Brajana Adamsa sa maskirnim dizajnom najbolji je dokaz za to. Kanadski muzičar i fotograf dizajnirao je ograničeno izdanje ovog modela u saradnji sa Opelom.

Obožavatelji će sada imati priliku da kupe jedan od primeraka “adama” dizajniranih od strane Brajana Adamsa jer je Opel odlučio da na aukciji proda sedam vozila ove ekskluzivne serije i da sav prihod da u dobrotvorne svrhe. Aukcija na najvećem nemačkom portalu posvećenom dobrotvornim aukcijama, United Charity, otvorena je i ponude za maskirnog ADAM-a mogu da se pošalju putem sledećeg linka www.unitedcharity.de/OpelAdam do 21. novembra 2014. godine. Prihod je namenjen fondaciji Brajana Adamsa. Ova dobrotvorna organizacija brine o ugroženim ljudima širom sveta.

2014 10 08_Opel-ADAM-by-Bryan-Adams2

Fondacija je osnovana 2006. godine od strane kanadske rok zvezde i radi na poboljšanju života ljudi širom sveta. Ova fondacija ima za cilj zaštitu ugroženih ili obespravljenih pojedinaca u društvu i stavlja naročit naglasak na unapređenje obrazovanja i pružanje mogućnosti školovanja deci i mladima širom sveta.

“Opel adam” koji je dizajnirao Brajan Adams dolazi sa 1,4-litarskim benzinskim motorom od 100 “konja” i Start/Stop tehnologijom. Enterijer je obložen crnom kožom, poseduje automatski klima uređaj, grejače prednjih sedišta, kožni upravljač i “intelilink” sistem sa ekranom od 7 inča u boji, osetljivim na dodir.

Pored maskirnog dizajna “adama”, saradnja sa Brajanom Adamsom je nastavljena u umetničkom smeru, snimanjem Opelovog kalendara za 2014. godinu. Ovaj kalendar je predstavljen početkom godine u Minhenu pod nazivom „adam od brajana adamsa“.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Svet

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Nepotrebno gubljenje vremena i para. Nema razloga za uvođenje ovakvih tehnologija koje samo poskupljuju cenu [...]

KOliko dugo se čekaju ovi uređaji koji su i više nego potrebni. Biće greška ako [...]

Izašao je podatak da su svake godine vozila šira za 1 cm u proseku. Tako [...]

Konačno. Parkiranje je jedna od najtežih operacija za vozače. Parking mesta su sve manje brojna [...]

Iz serije u seriju svi automobili postaju sve ružniji i bezlični.Ovaj auto nije izuzetak.Tehnologija napreduje,a [...]

Ovo je super uradjen terenac!!! [...]