Opel i Košarkaški savez Srbije potpisali ugovor o sponzorstvu

Kompanija Opel i Košarkaški savez Srbije potpisali su ugovor o sponzorstvu, koji Savezu obezbeđuje kontingent automobila za potrebe Saveza. Svečanim potpisivanjem ugovora, kompanija Opel Srbija i Košarkaški savez Srbije označili su početak dvogodišnje poslovno-tehničke saradnje.

Ugovorom je, između ostalog, predviđeno da Opel automobili u narednom periodu budu zvanična vozila Košarkaškog saveza Srbije.

Generalni direktor kompanije Opel, gospodin Dragan Nenadović je ključeve prvih automobila uručio predsedniku Košarkaškog saveza Srbije, gospodinu Draganu Đilasu na konferencije za novinare održanoj tim povodom.

auto magazin www.magazinauto.com opel košarkaški savez srbije

„Izuzetna nam je čast što smo postali partneri sa Košarkaškim savezom Srbije. Poznato je da je košarka jedan od vodećih sportova u Srbiji, a s obzirom na to da je i Opel među vodećim brendovima na domaćem tržištu, do timske igre i naše saradnje došlo je prirodno. Nadamo se da će naši automobili na posredan način pomoći našim reprezentacijama na putu do uspeha” tom prilikom je rekao generalni direktor Opela u Srbiji, Dragan Nenadović.

“Siguran sam da je ovo odličan poslovni potez od obostranog interesa, a nama je veoma važno što za partnera imamo jedno slavno automobilsko ime“, izjavio je predsednik KSS, gospodin Dragan Đilas.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring