Auto magazin

Opel predstavio Vivaro Sport

Opel predstavio Vivaro Sport
19.09.2016.
Sportski kombi

Opel ima široku gamu vrlo popularnih kombi vozila. Da bi osigurao da ovaj portfolio zadovoljava čak i još više individualnih potreba, Opel je dodao novu verziju: "vivaro sport", koji kombinuje dinamičan dizajn sa uobičajenom praktičnošću  jednog lakog komercijalnog vozila, uz brojne suptilne detalje.

“Vivaro sport” je univerzalac sportske elegancije. Ova nova varijanta, koja će biti dostupna u formi kombija, vana i „dablkeba“, uz dve dužine karoserije, debitovaće zajedno sa brojnim drugim Opelovim modelima na „IAA Komercijalna vozila“ u Hanoveru, od 22. do 29. septembra.

Novi “vivaro sport” pruža dizajn i detalje opreme koji se obično ne očekuju u vozilu ove klase kao standardne. Srebrne ili crne dekorativne trake su u skladu sa odabranim finišem. One ukrašavaju bok vozila uz haubu motora i krov. Alu felne od 17 cola, opciono su takođe dostupni u crnoj boji, što dodatno naglašava sportski aspekt. Prednje farove krase LED dnevna svetla koja štede energiju, a svetla za maglu se podrazumevaju. Pokreće ga bi-turbo motor sa 125 ili 145 KS, a fabrika deklariše prosečnu potrošnju od 5,7 do 6,7 litara goriva na 100 pređenih kilometara.

Auto magazin srbija opel vivaro sport

Bočni prozori su tonirani, kao i onaj pozadi, što štiti putnike od sunca i radoznalih očiju u Combi varijanti. Pored toga, standardni klima uređaj osigurava prijatnu temperaturu unutar kabine. Opcioni kožni umeci i patosnice od velura sa kontrastnim belim šavovima dodatno oplemenjuju ambijent.Putnici u Vivaro Sportu mogu da uživaju u sjajnoj zabavi uz moderni “navi 50 intelilink” info-zabavni sistem.

Kupci će uskoro moći da kao opciju biraju i novi “navi 80 intelilink” sistem, koji će premijeru imati upravo na „IAA u Hanoveru“. Adaptivni tempomat sa limiterom brzine garantuje opuštenu vožnju, a zadnja asistencija za parkiranje, bazirana na ultrasoničnim senzorima, štiti od udaranja vozila u eventualnu izbočinu ili prepreku prilikom parkiranja.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Transport

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Frapantno je koliko vozača ne zna paralelno parkiranje. I to u beogradu gde bez takvog [...]

Moćan, obrazovan čovek, moćna kompanija. RIP. [...]

Da li stvarno ima potrebe od ovog rešenja? Deluje pmalo distopično. Kako će raditi kod [...]

Ovo mi je nekako dizajnerski promasaj. Auto izgleda jeftino zbog svih ovih dodataka [...]

Ovo su veoma napredna rešenja i oduzimaju dah. Ali treba malo paziti i na bezbednost [...]

Preuzmite Auto magazin za android

Weather Data Source: das wetter heute in Belgrad