Otvoren prvi Motrio servis u Srbiji

Prvi Motrio servis u Srbiji otvoren je juče u Aranđelovcu. Ovde se mogu kupiti delovi i uraditi servis za modele svih marki, po cenama koje su od 20 do 40 posto niže u odnosu na cene u ovlašćenim servisima uz zadržavanje najviših standarda i kvaliteta koje propisuje proizvođač

Sa brendom Motrio imali smo prilike da se upoznamo još na BG Car Show. U pitanju je brend koji je u vlasništvu Reno-Nisana a odnosi se na rezervne delove i servise za starija vozila svih marki.

Većina vlasnika automobila po isteku garancije svoja vozila prestaje da servisira u ovlašćenim servisima, ugrađujući delove drugih proizvođača. Razlog za to je ušteda u ceni. Takav korak nosi i veliki broj rizika u pogledu kvaliteta samih delova ali i stručnosti i obučenosti majstora.

IMG_0256
Motrio servisira modele svih marki

Reno je ponudio rešenje u vidu brenda Motrio koji obuhvata rezervne delove i potrošni materijal za sve tipove vozila. Suština je da je njihov kvalitet takav da se mogu porediti sa delovima za prvu ugradnju ali je njihova cena niža. Osim delova, Motrio podrazumeva i servise koji su izgrađeni i opremljeni po standardima koje propisuje Reno-Nisan, sa obučenim majstorima i odgovarajućim sertifikatima.

IMG_0281
Kvalitet rezervnih delova i potrošnog materijala odgovara onima iz prve ugradnje

Šta to znači vlasnicima starijih automobila? Cena delova i “ruku” je niža za 20 do 40 posto u odnosu na cene u ovlašćenim servisima i praktično je izjednačena sa cenama kod “majstor Pere”. Kod Motrija ne morate da brinete o kvalitetu delova i ulja, s obzirom da o svemu tome već brine Reno-Nisan. Dakle, dobija se dosta niža cena i viši nivo usluge u odnosu na lokalne mehaničarske radionice.

Konkretno, cena malog servisa sa svim filterima, uljem i “rukama” za “reno megan 1,5 dCi” košta oko 6.000 dinara. U Motrio servisu mogu da budu servisirani automobili svih brendova, a ukoliko nema nekog dela na lageru, rok isporuke je par dana. Ovo je posebno bitno za vlasnike “egzotičnih” automobila koji inače muče muku sa delovima za svoj model jer će moći da odrade servis po ceni lokalnih servisa ali bez brige o stručnosti majstora i kvalitetu delova.

IMG_0302
Ekipa servisa Motrio iz Aranđelovca, inače prvog ove vrste u Srbiji

Isto tako, vlasnici automobila marke Reno i Dačija koji su još uvek u garantnom roku, mogu da odrade redovan servis u Motriju i da time produže garanciju. Jedina razlika u odnosu na starije modele je u tome što za ove koji su pod garancijom moraju da budu naručeni rezervni delovi za prvu ugradnju. Na taj način se štedi na ceni radnog sata a kvalitet usluge ostaje na nivou koji propisuje proizvođač.

IMG_0331
Svečano otvaranje servisa

 

Prvi Motrio servis je otvoren juče i to u Aranđelovcu. U planu je otvaranje još petnaestak ovakvih servisa do kraja godine širom Srbije. Dodatne informacije možete pronaći na internet sajtu www.motrio.com . Tamo je i katalog rezervnih delova za sve modele, pa čak i za “jugiće”.

IMG_0229
Motrio servis u Aranđelovcu

1 KOMENTAR

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring