Auto magazin

Otvoren prvi Motrio servis u Srbiji

Otvoren prvi Motrio servis u Srbiji
03.07.2014.

Sa brendom Motrio imali smo prilike da se upoznamo još na BG Car Show. U pitanju je brend koji je u vlasništvu Reno-Nisana a odnosi se na rezervne delove i servise za starija vozila svih marki.

Većina vlasnika automobila po isteku garancije svoja vozila prestaje da servisira u ovlašćenim servisima, ugrađujući delove drugih proizvođača. Razlog za to je ušteda u ceni. Takav korak nosi i veliki broj rizika u pogledu kvaliteta samih delova ali i stručnosti i obučenosti majstora.

IMG_0256

Motrio servisira modele svih marki

Reno je ponudio rešenje u vidu brenda Motrio koji obuhvata rezervne delove i potrošni materijal za sve tipove vozila. Suština je da je njihov kvalitet takav da se mogu porediti sa delovima za prvu ugradnju ali je njihova cena niža. Osim delova, Motrio podrazumeva i servise koji su izgrađeni i opremljeni po standardima koje propisuje Reno-Nisan, sa obučenim majstorima i odgovarajućim sertifikatima.

IMG_0281

Kvalitet rezervnih delova i potrošnog materijala odgovara onima iz prve ugradnje

Šta to znači vlasnicima starijih automobila? Cena delova i “ruku” je niža za 20 do 40 posto u odnosu na cene u ovlašćenim servisima i praktično je izjednačena sa cenama kod “majstor Pere”. Kod Motrija ne morate da brinete o kvalitetu delova i ulja, s obzirom da o svemu tome već brine Reno-Nisan. Dakle, dobija se dosta niža cena i viši nivo usluge u odnosu na lokalne mehaničarske radionice.

Konkretno, cena malog servisa sa svim filterima, uljem i “rukama” za “reno megan 1,5 dCi” košta oko 6.000 dinara. U Motrio servisu mogu da budu servisirani automobili svih brendova, a ukoliko nema nekog dela na lageru, rok isporuke je par dana. Ovo je posebno bitno za vlasnike “egzotičnih” automobila koji inače muče muku sa delovima za svoj model jer će moći da odrade servis po ceni lokalnih servisa ali bez brige o stručnosti majstora i kvalitetu delova.

IMG_0302

Ekipa servisa Motrio iz Aranđelovca, inače prvog ove vrste u Srbiji

Isto tako, vlasnici automobila marke Reno i Dačija koji su još uvek u garantnom roku, mogu da odrade redovan servis u Motriju i da time produže garanciju. Jedina razlika u odnosu na starije modele je u tome što za ove koji su pod garancijom moraju da budu naručeni rezervni delovi za prvu ugradnju. Na taj način se štedi na ceni radnog sata a kvalitet usluge ostaje na nivou koji propisuje proizvođač.

IMG_0331

Svečano otvaranje servisa

 

Prvi Motrio servis je otvoren juče i to u Aranđelovcu. U planu je otvaranje još petnaestak ovakvih servisa do kraja godine širom Srbije. Dodatne informacije možete pronaći na internet sajtu www.motrio.com . Tamo je i katalog rezervnih delova za sve modele, pa čak i za “jugiće”.

IMG_0229

Motrio servis u Aranđelovcu

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

1 komentar

  1. Smoki Smokic
    Smoki Smokic July 06, 16:59

    Izvanredna stvar. Svaka cast.Odlicna stvar za nas vozace koji uzivamo u starijim automobilima.

    Reply to this comment

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

O Miodragu mogu samo da kažem da je genije kada su u pitanju uređaji na [...]

Škoda ima puno zanimljivih i korisnik rešenja. Sjajno izgleda onaj poklopac za vetrobansku tečnost. Jedino [...]

Skoro niko leti ne iznajmljuje vozilo ukoliko nema klimu. Važi i za mala i za [...]

Imam Alfa romeo 166 2.4 restajling pali mi se lapica motora , a u vožnji [...]

U pravu ste. Hvala što nas pažjivo pratite i hvala na ukazanoj grešci! Veliki pozdrav od [...]

"Na primer, osnovna verzija ima mogućnost punjenja samo na AC punjaču, ali ne i na [...]

Preuzmite Auto magazin za android