Auto magazin

Otvorena sezona bez krova u MINI salonu

Otvorena sezona bez krova u MINI salonu
04.06.2016.

Sinoć je u Delta Motorsu u Salonu Minija održan prolećni parti kojim se najavljuje letnja sezona u prodaji kabroleta. U nesvakidašnjoj atmosferi, otvorena je “sezona bez krova” uz nove modele “mini kabrio”, “mini džon kuper vrks” i “mini klabmen”.

Osim ovih modela, predstavljena je i nova ideja brige o zdravom životu kroz “MINI Gym”. Mini Srbija je jedini Mini prodajni salon na svetu koji kupcima pruža mogućnost uživanja i opuštanja i dodatno brine o njihovom zdravlju kroz novi “mini teretana” koncept. Profesionalni trener na raspolaganju je svim posetiocima teretane.

auto magazin srbija mini

U zdravom telu zdrav duh – samo prirodno posluženje

Zanimljiva vožnja bez krova u jedinstvenom svetskom premium kabrioletu u kategoriji manjih vozila je podignuta na viši nivo. Novi “mini” kabriolet je spreman za predstojeću letnju sezonu.

U prodaji je na srpskom tržištu od 15. Aprila 2016. godine – sa dozom elegancije, unapređenim sportskim izgledom, dostupan je sa pet različitih vrsta motora.

U isto vreme, lansiran je i novi “mini džon kuper vrks” (MINI John Cooper Works) kabriolet, spreman za ekstremno sportsku voznju pod vedrim nebom.

auto magazin srbija mini

Novi “mini kabrio” je predstavljen uz široki spektar ekskluzivne dodatne opreme koja omogućava uživanje u velikom stilu, karakterističnom za britanski premijum brend.

U potpunosti automatizovan krov – na savremeni električni pogon – je takođe dostupan i kao “MINI Yours” krov sa jedinstveno interisanom “Union Jack” dezenom.

auto magazin srbija mini

Pored toga, novi “mini” nudi i “Always Oper Timer”, automatsko startovanje i isključivanje klima uređaja pri aktivaciji kabrio režima vožnje, kao i “MINI Connected” funkciju koja upozorava na moguće vremenske neprilike.

Kako bi zanimljivu vožnju učinio u isto vreme i sigurnom, novi “mini” ima još čvršću karoseriju, snažne motore i potpuno integrisan sistem protiv prevrtanja automobila usled loših puteva.

auto magazin srbija mini

Tri benzinska i dva dizel motora najnovije generacije sa “MINI Twin Power turbo” tehnologijom na raspolaganju su za novi “mini kabrio” (kombinovana potrošnja goriva: 3.8 – 6.0 l/100 km, kombinovana emisija CO2: 100 – 139 g/km).

Novi “mini džon kuper vrks” pokreće četvorocilindrični turbo-benzinac sa 231 konjskom snagom.

auto magazin srbija mini

MINI John Cooper Works

Mini mikser

Mini Srbija i ove godine podržava tradicionalni Mikser festival u okviru kojeg je za umetnike kao što su dizajneri, “ulični umetnici” i ostali kreativci raspisan konkurs za vizuelni identitet zvaničnog vozila Mikser festivala – “MINI mikser”.

Cilj je promocija i podsticanje umetničkog stvaralaštva i afirmacije umetnika u Srbiji. “Mikseromobil” će biti i zvanično vozilo festivala.

auto magazin srbija mini

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina na kioscima!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Не може од бабе девојка, не бива :) [...]

Unutrasnjost izgleda jako dobro. Dugo nisam video auto koji mi je po svim karakteristikama bas [...]

Hehe, ovan sam u horoskopu i ima istine! Hvala na zanimljivoj objavi! [...]

Jedini automobili koji stede u gradu su hibridi, tako da prilikom kupovine samo bi trebalo [...]

Savršeno.....Hvala [...]

Dobro, ali mnogo malo [...]

Preuzmite Auto magazin za android