Ovako bi mogao da izgleda novi Audi A4

Na osnovu nekoliko špijunskih snimaka, pa čak i kompletno otkrivene komandne table u proizvodnji, ilustrator francuskog magazina Auto Moto, Žulijen Žodri, napravio je render, odnosno crtež potencijalnog izgleda novog "audija A4".

Na osnovu nekoliko špijunskih snimaka, pa čak i kompletno otkrivene komandne table u proizvodnji, ilustrator francuskog magazina Auto Moto, Žulijen Žodri, napravio je render, odnosno crtež potencijalnog izgleda novog “audija A4”.

Nedavno je otkriven far koji je vrlo specifičnog oblika, a najviše podseća na Opelovu munju. Mnogi smatraju da je u pitanju autentičan snimak.

auto magazin audi a4 j jodry

Komandna tabla je viđena na kineskim internet stranicama i to u proizvodnji a Žulijen Žodri je animacijom dodao volan i još neke detalje.

Novi “A4” bi trebalo da bude nešto veći od aktuelne verzije kako bi se napravila veća vizuelna razlika u odnosu na “A3 sedan”. Uprkos povećanju dimenzija, masa bi trebalo da bude manja za 100 kilograma. Ujedno, najavljena je i promena mehanike, tako da će “A4” koristiti novu “MLB evo” platformu.

auto magazin audi a4 j jodry

U španskim medijima su se pojavile i informacije o novim motorima i pogonskim sklopovima. “Audi A4” će imati i “e-tron” verziju koju će pokretati 2,0 TDI sa 190 KS u kombinaciji sa dva elektro-motora snage 136 KS i devetostepenim “s-tronik” menjačem.

Ultimativna “RS4” verzija će takođe biti u ponudi – najavljeno je da će šestocilindrični tvin-turbo motor imati više od 431 KS, sa koliko trenutno raspolaže “BMW M3”.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring