Ovo je najluksuzniji Ford Mondeo – Vignale

Mnogo je kompanija ali i pojedinaca koji ne žele previše da se ističu svojim automobilom a istovremeno imaju dovoljno novca i žele samo najbolje. Ford je izašao u susret upravo ovoj ciljnoj grupi predstavivši najluksuzniji "mondeo" do sada.

Mnogo je kompanija ali i pojedinaca koji ne žele previše da se ističu svojim automobilom a istovremeno imaju dovoljno novca i žele samo najbolje. Ford je izašao u susret upravo ovoj ciljnoj grupi predstavivši najluksuzniji “mondeo” do sada.

auto magazin ford mondeo vignale 2

“Titanijum” pkaet opreme više nije najbolji. Iznad njega je sada “vinjale” (Vignale) koji može da se pohvali velikom količinom ručnog rada i najkvalitetnijih materijala kakve srećemo u prestižnim limuzinama.

auto magazin ford mondeo vignale 3

“Mondeo” se proizvodi u španskoj fabrici u Valensiji a za proizvodnju “vinjalea” zadužen je specijalan tim majstora koji unutrašnjost oblaže najfinijom kožom. Osim perforacija, odlikuju je specifični štepovi jedinstvenog oblika koji se nalaze i na prednjoj masci.

auto magazin ford mondeo vignale 4

Oprema je najbolja moguća i uključuje LED glavna svetla, otvaranje prtljažnih vrata na dugme ili daljinski, ozvučenje sa 12 zvučnika, kao i sve postojeće bezbednosne sisteme kao što su adaptivni tempomat, prepoznavanje saobraćajnih znakova, automatsko kočenje u cilju izbegavanja sudara, automatsko parkiranje…

auto magazin ford mondeo vignale 5

Za pogon je zadužen 2,0 turbo-benzinac sa 240 “konja”, kao i 2,0 dizelaš sa 180 i 210 KS. “Vinjale” oznaku će imati i hibridna verzija koja raspolaže sa 187 konjskih snaga.

auto magazin ford mondeo vignale 6

Vinjale centar unutar brenda Ford je zapravo specijalno odeljenje zaduženo za luksuzne inovacije, među kojima su i modni detalji. Na primer, Vinjale dizajnira i asesoare, kao što su muške i ženske tašne dizajnirane da se uklapaju uz estetiku automobila i detalja u enterijeru.

auto magazin ford mondeo vignale 8

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring