Partnerstvo brendova Jeep i Harley-Davidson

Džip je zvanični partner brenda Harli Dejvidson i imaće ulogu u najvažnijim manifestacijama američkog proizvođača motora na području EMEA

Džip je zvanični partner brenda Harli Dejvidson i imaće ulogu u najvažnijim manifestacijama američkog proizvođača motora na području EMEA (Evropa, Bliski Istok, Afrika).

Planirano je da se prva manifestacija održi od 8. do 11. maja u čuvenom letovalištu Sen Trope u Francuskoj koje će biti domaćin osmog muzičkog Harli Dejvidson Evro festivala. Na specijalnoj stazi površine hiljadu kvadrata omogućiće posetiocima da isprobaju ofroud mogućnosti Džipovih modela sa pogonom 4×4.

Partnerstvo Harlija i Džipa  takođe će pružiti ljubiteljima ovih motocikala kao i članovima H.O.G. (Harley-Davidson Owners Group) priliku da osvoje vikend za dve osobe u Moskvi.  Tamo će dobitnici imati priliku da posete specijalnu terensku stazu postavljenu u sred ruske prestonice gde će iskusiti performanse Džipovih modela. Sve informacije o nagradnoj igri biće postavljene na zvaničnom sajtu H.O.G.  i na društvenim mrežama.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Prethodni tekst
Sledeći tekst

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring