Genius Micro Traveler 9000R

Genius je predstavio bežični miš malih dimenzija. Može se pričvrstiti za praktično bilo koju površinu, na primer, poklopac zatvorenog notebook-a. Sa ugrađenom litijum-polimerskom baterijom omogućava nesmetano korišćenje u trajanju od četiri nedelje

Genius, jedan od najvećih globalnih proizvođača periferija za računare, predstavio je prenosivi bežični miš minijaturnih dimenzija pod imenom “Micro Traveler 9000R”. Dostupan u tri elegantne, ali uočljive kombinacije boja (crnoružičastoj, plavo-crnoj i zeleno-beloj), ovaj miš je pravi modni dodatak za ultrabook, a istovremeno je i praktičan. Dug svega 68 milimetara, lako se smešta u bilo koji džep ili torbu, a zahvaljujući Geniusovom poznatom Stick’n’Go mehanizmu, može se pričvrstiti za praktično bilo koju površinu, na primer, poklopac zatvorenog notebook-a.

Micro Traveler 9000R-3D BOX

“Micro Traveler 9000R” opremljen je infracrvenim senzorom male snage, koji značajno štedi bateriju. Sa jednim punjenjem ugrađene litijum-polimerske baterije kapaciteta 240 mAh, ovaj miš možete da koristite čitave četiri nedelje. Na stanje baterije upozorava poseban, diskretno smešten LED indikator, a baterija se puni putem priloženog USB kabla.

Micro Traveler 9000R Pink+pico

Bez obzira na malu potrošnju energije, infracrveni senzor nudi rezoluciju od 1.200 dpi i preciznu kontrolu pri svakodnevnom kancelarijskom radu. Miš se na računar priključuje putem USB prijemnika malih dimenzija koji se jednostavno smešta u odgovarajući otvor na mišu kada ga ne koristite.

Micro Traveler 9000R Gold

“Micro Traveler 9000R” dostupan je u bolje opremljenim prodavnicama računarske opreme i dodataka
za računare po preporučenoj maloprodajnoj ceni od oko 2.300 dinara.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring