Peugeot Partner stigao na red za podmlađivanje

Nakon bratskog "sitroen berlinga" koji je nedavno restilizovan, odmah zatim na red je stigao i "pežo partner".

Nakon bratskog “sitroen berlinga” koji je nedavno restilizovan, odmah zatim na red je stigao i “pežo partner”.

auto magazin peugeot partner facelift 2

Doteran je prednji kraj koji je dobio blago izmenjen izgled, sa novim branikom, pozicijom dnevnih svetala i drugačijom maskom koja se sada u potpunosti uklapa u najnoviju gamu Pežoa.

auto magazin peugeot partner facelift 9

Kao i do sada u ponudi je mnoštvo verzija karoserije sa kraćim i dužim međuosovinskim rastojanjem, kao furgon, putnički ili kombi. Na raspolaganju je sedam motora a gama dizelaša i benzinaca je u rasponu od 75 pa sve do 120 konjskih snaga.

auto magazin peugeot partner facelift 4

Potrošnja goriva i emisija izduvnih gasova je smanjena za 15 odsto. Kome ni to nije dovoljno, može da se odluči za “partner elektrik” koji pokreće elektro-motor snage 67 KS sa dometom od 170 kilometara.

auto magazin peugeot partner facelift 5

Kabina je takođe doterana, sa novim multimedijalnim sistemom koji pdržava “miror link” thnologiju, odnosno omogućava upravljanje većinom aplikacija mobilnog telefona preko displeja automobila.

auto magazin peugeot partner facelift 7

Osim toga, “partner” je u odabranim verzijama opremljen i “grip kontrol” sistemom koji omogućava bolje prijanjanje uz klizavu podlogu. Premijera novog “pežo partnera” se očekuje sledeće nedelje na sajmu u Alžiru.

auto magazin peugeot partner facelift 3

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring