Auto magazin

Poboljšan Bosch softver za servisne radionice

Poboljšan Bosch softver za servisne radionice
11.10.2018.

Bosch softver za servisne radionice Esitronic je već mnogo godina deo standardne opreme multibrend servisnih radionica.

U Evropi jedna od tri nezavisne servisne radionice upotrebljava ovaj snažan i dokazan program.

Trenutna verzija Esitronic 2.0 nudi auto servisima sveobuhvatan paket za efikasnu i stručnu popravku gotovo svih vozila na evropskom tržištu.

Ovaj sveobuhvatan paket se sastoji od dijagnostičkih podataka, uputstava za popravku, rasporeda za održavanje i električnih šema, kao i modula „Popravke zasnovane na iskustvu – poznati kvarovi i rešenja” (EBR).

S obzirom na to da se količina podataka u Esitronic programu povećala zbog broja elektronskih upravljačkih jedinica, komponenti komponenti komfora i elektronskih uređaja za bezbednost, kao i modernih sistema asistencije vozaču, Bosch sada nudi i Esitronic 2.0 Online, internet verziju koja se može istovremeno upotrebljavati.

Ona olakšava pretraživanje i pruža bitne informacije. Zahvaljujući slobodnom pretraživanju teksta i pretprikazu dokumenata, korisnici potrebne informacije pronalaze jednostavno i brzo.

auto magazin srbija bosch esitronic online 2.0

Pristup bilo kojoj informaciji u trenutku

Zajedno sa Esitronic verzijom 2018/2, svi korisnici će dobiti i verziju Esitronic 2.0 Online kao besplatnu nadogradnju.

U budućnosti će biti moguć prelazak između trenutne verzije i nove online verzije jednim klikom miša – ako su povezani na internet.

Obe verzije, offline i online, se mogu upotrebljavati istovremeno na istom uređaju. Kao što većina korisnika zna iz iskustva sa „Google” pretraživačem, direktan pristup svim relevantnim informacija će se omogućiti slobodnim pretraživanjem teksta u Esitronic 2.0 Online programu.

Pojmovi za pretraživanje mogu, na primer, uključivati specifične simptome, određeni kȏd greške ili specifične komponente vozila.

Čim korisnik upiše prvo slovo traženog pojma, ponudiće mu se odgovarajući pojmovi za pretraživanje.

Kada se traženi pojam pronađe, rezultati pretraživanja će biti poređani prema bitnosti i prikazani sa kratkim opisima.

Klikom na rezultat prikazaće se pretprikaz pronađenog dokumenta. Uz pomoć dodatnih pojmova za pretraživanje kao što su model, vrsta motora ili komponenta rezultati pretraživanja se mogu filtrirati još detaljnije.

Pritom korisnici mogu prelaziti na različite vrste informacija u Esitronic programu. Na taj način je moguće pronaći bilo koju potrebnu informaciju u roku od nekoliko sekundi.

Osim toga, kontekstualni meniji o pojedinim komponentama vozila takođe pružaju korisnicima odgovarajuće dodatne informacije kao što su mesto ugradnje, električne šeme ili nominalne vrednosti.

Štaviše, Esitronic 2.0 Online uključuje i modul „Popravke zasnovane na iskustvu – poznati kvarovi i rešenja” (EBR), što omogućava podršku u smislu Bosch stručnosti i opisa trenutnih kvarova.

auto magazin srbija bosch esitronic online 2.0

Brzo učitavanje čak i uz slab internet protok

Koristeći pametnu „strategiju keširanja“ i posebno brzim serverima, razvojni inženjeri Esitronic softvera su optimizovali vreme učitavanja tako da pruža tražene informacije brzo i bez čekanja.

Dokumenti se učitavaju u tren oka. To omogućava prijatnu upotrebu Esitronic 2.0 Online programa čak i korisnicima sa slabijim internet protokom.

Osim toga, novi Esitronic 2.0 Online sadrži i intuitivnu prepravku info tipova: pronalaženje grešaka (SIS), uputstva za održavanje vozila (M), električne šeme (P), tehničke servisne biltene (TSB) i popravke zasnovane na iskustvu (EBR).

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Najnovije Tehnika

Sli ni tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina na kioscima!

prelistaj

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Unutra osveženje, digitalni instrumenti i klima, spolja restilizacija sedmice [...]

Nažalost kod nas kupovina zimskih guma opterećuje značajno budžet, tako da se one vrlo često [...]

Poštovani, hvala Vam što ste nam javili da navedena web stranica više ne postoji. U [...]

Da li ste proverili na kom sajtu čovek završi kada klikne na link? [...]

Prelep, pogotovo zadnji deo [...]

preuzmite auto magazin za android

Translate magazinauto.com

Preuzmite Auto magazin za android

Translate »