Počela jesenja akcija u Jamahi

Plattner Moto & Marine, uvoznik marke Yamaha za Srbiju, počeo je jesenju prodajnu akciju motocikala i skutera, koja je kupcima donela velike popuste

Plattner Moto & Marine, uvoznik marke Yamaha za Srbiju, počeo je jesenju prodajnu akciju motocikala i skutera, koja je kupcima donela velike popuste.

Na primer, jedan od najprodavanijih nejkida na svetu “jamaha MT-09”, sada se može kupiti za 749 evra manje, maksi skuter “X-maks 250R” za 560 evra manje, dok je ušteda na velikom tureru “FJR 1300AE” čak 2.130 evra. Među najmlađim vozačima popularni skuter “aerox NS 50” košta 390 evra manje, a njegova nejkid verzija “NS50 N aerox nejkid” 400 evra manje.

Yamaha MT-125
Yamaha-MT-125

 

Takođe, u salone Plattner Moto & Marine stigla su i dva Jamahina noviteta koji će obeležiti jesen. Model “trisiti” (Tricity) je već postao hit u svetu, ne samo zbog neuobičajene konstrukcije sa tri točka, nego i zbog dodatne bezbednosti i udobnosti koju nudi. Dodatna dobra vest za vozače u Srbiji je da se i pored agregata od 125 cm³, ovim modelom u sobraćaju može upravljati sa vozačkom dozvolom “B” kategorije. Njegova cena je 3.790 evra.

Drugi novitet iz Yamahe je takođe namenjen mlađim vozačima, koji tek ulaze u svet na dva točka – to je model “MT-125”, nejkid koji, ne samo da, izgledom neodoljivo poseća na veću braću iz “MT” porodice, nego donosi i vrhunske vozne performanse, koje su na nivou modela “MT-09” i “MT-07”. “MT-125” košta 4.200 evra.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring