Počela prodaja nove Toyote Hilux u Srbiji

Cena počinje od 25.900 evra
Posle skoro pola veka postojanja, i skoro 18 miliona prodatih primeraka, na tržište Srbije je stigla nova, osma generacija Tojotinog legendarnog pik-apa „hajlaks“.

Nova “tojota hajlaks” nudi se u tri vrste karoserije, „singl“ kabina (za dvoje), „ekstra keb“, za četvoro i „dabl“ verzija za pet osoba. Trenutno je u ponudi samo jednim motorom, proverenim Tojotinim „2,4 D-4D“ od 2393 ccm, snage 150 KS.

Auto magazin toyota hilux u srbiji

„Hajlaks“ će se nuditi sa pet paketa opreme.  Poslednji model poseduje novu šasiju koja ima ojačanu strukturu. Tu je i unapređeni sistem za prenos snage na svim točkovima koji poseduje bolju raspodelu obrtnog momenta između točkova, čime su dobijene bolje vučne mogućnosti na klizavoj i rastresitoj podlozi.

Cena za verziju u osnovnom  „kantri“ paketu sa sing keb kabinom iznosi 25.900 evra. “Hajlaks” sa ekstra keb kabinom i “komfor” paketom opreme košta 32.900 evra, dok je za najbogatije opremljeni „hajlaks“ sa dabl keb kabinom potrebno izdvojiti 40.800 evra. Kompletnu ponudu možete videti sa sajtu Tojote Srbija.

Auto magazin toyota hilux u srbiji

Komentari

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar
ovde unesite svoje ime

Povezani postovi

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

Dacia Spring