Redizajnirani VW Up! dostupan već od 8.990 evra

Pored dva već poznata benzinska motora snage 60 i 75 "konja", brzi 1,0 TSI od 66 kW i 90 konjskih snaga sada pruža bolje performanse i još veću zabavu u vožnji. Folksvagen ističe da su performanse "apa" sa ovim motorom na nivou "golfa GTI" prve generacije

Vrela jesen je pred nama. Mnogo je noviteta kompanije Porše SCG koji startuju sa prodajom na našem tržištu a jedan od njih je i “folksvagen ap” (Volkswagen Up!), koji će za gotovinu moći da se nabavi već po ceni od 8.990 evra sa PDV-om. U saradnji sa Porše mobilitijem njegova cena je 8.190 evra sa PDV-om.

auto magazin rs srbija vw up!

Novina su farovi sa LED dnevnim svetlima, modifikovani branici i zaobljenija hauba. Dizajnirane su nove felne koje imaju prečnik do 17 inča, kao i retrovizori sa integrisanim migavcima. Osim farova, redizajnirane su i zadnje svetlosne grupe.

auto magazin rs srbija vw up!

Dosta toga je promenjeno i u unutrašnjosti. Aplikacija „Maps+More“ omogućava da se multimedijalnim sistemom upravlja telefonom ili tabletom. Na ovaj način brzo i lako imate sve podatke o vožnji, navigaciju, blutut hends-fri telefoniranje, kao i „Think Blue Trainer“ koji vam pomaže da uštedite gorivo.

auto magazin rs srbija vw up!

Pored dva već poznata benzinska motora snage 60 i 75 “konja”, brzi 1,0 TSI od 66 kW i 90 konjskih snaga sada pruža bolje performanse i još veću zabavu u vožnji. Folksvagen ističe da su performanse “apa” sa ovim motorom na nivou “golfa GTI” prve generacije.

auto magazin rs srbija vw up!

Svaki “ap” stiže opremljen tempomatom, parking senzorima, svetlima za maglu i sistemom za automatsko kočenje u cilju izbegavanja sudara ili ublažavanja njegovih posledica.

Za više informacija o modelu posetite http://www.volkswagen.rs/up/up ili najbližeg ovlašćenog Folksvagen dilera.

auto magazin rs srbija vw up!

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring