Počela prodaja Toyote Auris i Avensis

Nova "tojota auris" i restilizovana limuzina "avensis" stigli su na tržište Srbije. Tim povodom Tojota Srbija, organizovala je test vožnju kako bi medije upoznala sa svojim novim adutima na tržištu. 

Detaljan test novog “aurisa” možete da pročitate u aktuelnom broju “Auto magazina”, a na našem satu možete pročitati prve ustiske o “aurisu” i “avensisu” sa svetskih premijera kojima je prisustvovala naša redakcija. Zbog toga ćemo se sada koncentrisati na ponuđene varijante i njihove cene.

Početna cena iznosi 13.490 evra, koliko na akciji košta verzija sa slabijim benzinskim motorom i “tera” paketom opreme. Ovaj paket, između ostalog, obuhvata i zadnja LED svetla, “šark” antenu, radio CD/MP3 sa četiri zvučnika, USB i blutut konekciju, klima-uređaj, elektro-podesive retrovizore sa grejačima i devet vazdušnih jastuka.

 

Auto magazin srbija toyota auris i avensis 2015 promocija u srbiji

Cena snažnijeg benzinca sa istim paketom iznosi 15.700 evra. Mi iz ponude izdvajamo “auris 1,6” sa bogatijim, “luna” paketom opreme i dodatim aluminijumskim naplacima koji se trenutno nalazi na akciji i košta 15.790 evra.

Za najjeftiniji dizelaš sa 1,4 D-4D motorom i “luna” paketom opreme treba izdvojiti 20.700 evra.

Hibridne verzije “aurisa” se isporučuju u “luna”, “stajl” “sport” i “sol” opremi, a početna cena iznosi 23.900 evra.

Auto magazin srbija toyota auris i avensis 2015 promocija u srbiji

Detaljno obnovljeni “avensis”, pored ostalog donosi i bezbroj modernih sistema za povećanje aktivne bezbednosti “tojota sejfti sens”. O vama se sada brine sistem zaštite od sudara koji sadrži upozorenje na sudar sa prednje strane i samostalan sistem kočenja u slučaju opasnosti,sistem upozorenja na izlazak iz saobraćajne trake, automatska duga svetla i pomoć sa saobraćajnim znacima.

“Avensis” je u prodaji sa pet paketa opreme, dve verzije karoserije, limuzina i karavan, kao i četiri motora. Benzinci imaju zapreminu od 1,6 i 1,8 litara, dok turbo-dizeli (preuzeti od BMW-a) imaju zapreminu od 1,6 i 2,0 litara.

“Tojota avensis” sa benzinskim motorom može da se nabavi već za 19.900 evra, dok najjeftinija varijanta sa dizel motorom košta 20.700 evra.

Za detaljan uvid u spisak opreme i cena predlažemo vam da posetite sajt Tojote Srbija.

Auto magazin srbija toyota auris i avensis 2015 promocija u srbiji

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring