Počela zimska akcija za Honde

Honda Srbija pripremila je jedinstvenu ponudu za modele Civic, HR-V i CR-V, koji mogu da se kupe po posebnim cenama i specijalnim uslovima finansiranja uz atraktivne kamatne stope

Osim akcijskih cena i specijalnih uslova kupovine, uz novi Honda automobil kupce očekuje i set zimskih guma, koje će vožnju učiniti bezbednijom. Ponuda se odnosi na ograničen broj vozila i traje do 31. decembra 2016. godine.

Auto magazin Srbija honda civic tourer test

“Honda sivik” sa benzinskim motorom “1,4 i-VTEC” od 100 konjskih snaga u osnovnom paketu opreme “komfort” (Comfort), sada je dostupan po ceni od 15.490 eura, uz kamatnu stopu od 1,99%.

magazinauto.com auto magazin srbija honda hr-v 2015 test

U “hondi HR-V” sa novim benzinskim motorom “1,5 i-VTEC” od 130 “konja” i standardno bogato opremljenim “komfort” paketom opreme, kupce po ceni od 19.990 eura i kamatom za finansiranje od 2,99% sada dodatno očekuje i potpuno integrisani multimedijalni uređaj sa osmoinčnim HD ekranom osetljivim na dodir, navigacijom i kamerom za vožnju unazad.

magazinauto.com auto magazin srbija honda hr-v 2015 test

“Honda CR-V” sa “1,6 i-DTEC” dizelašem od 120 konjskih snaga i prednjim pogonom, u izuzetno opremljenom paketu “elegans navi” (Elegance NAVI), dostupan je po ceni od 27.590 eura, uz kamatnu stopu od 2,99%.

auto magazin srbija magazinauto.com honda cr-v i-dtec 160 4wd test

Svi modeli već od osnovnog paketa opremljeni su sistemom za automatsko kočenje pri malim brzinama u cilju izbegavanja sudara ili ublažavanja njegovih posledica.

Kupovinu Hondinih modela moguće je obaviti i kroz program “zamene staro za novo“, bez obzira na brend automobila, uz besplatnu profesionalnu procenu korišćenog vozila.

Auto magazin Srbija honda civic tourer test

Detaljne informacije o specijalnoj ponudi zainteresovani mogu dobiti na sajtu www.honda-srbija.rs ili u Hondinom salonu u Ulici Omladinskih brigada 33a na Novom Beogradu i u salonu ovlašćenog dilera AC “Stojanov” na Zrenjaninskom putu 16 u Novom Sadu.

Test vožnju Honda modela moguće je zakazati takođe putem sajta ili telefona 011/2010-903, 2010-914 i 2010-971.

magazinauto.com auto magazin srbija honda hr-v 2015 test

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring