Pogledajte kako rade multimedija i navigacija u novoj Opel Astri

Opel je napravio promotivan video u kome se prikazuje kako funkcioniše multimedija i navigacija u novoj Opel Astri uz povezivanje sa pametnim telefonimma

Osim atraktivnog dizajna i najnovije tehnologije u pogledu mehanike, Opel je ponosan na novu “astru” i u pogledu multimedije koja je prilagođena modernom vremenu i potrebama vlasnika.

auto magazin opel astra multimedija

Možda najvažnije u svemu je to što je “astra” prvi “opel” koji je opremljen “on star” (OnStar) sistemom. On omogućava vlasniku brojne opcije uključujući dijagnostiku automobila na daljinu, kao i asistenciju u slučaju nezgode. Ova opcija će biti dostupna u 13 zemalja Zapadne Evrope koje su ujedno i najveća tržišta za novu “astru”.

auto magazin opel astra multimedija

Primerci “astre” opremljeni “on star” sistemom će sim karticom biti povezani na 4G mobilnu mrežu i imaće sopstveni Wi-Fi hotspot. Na žalost, ova opcija će u početku biti dostupna samo u Nemačkoj, Holandiji i Velikoj Britaniji.

auto magazin opel astra multimedija

Nova “opel astra” će biti dostupna i sa dve varijante novog “intelilink” (IntelliLink) multimedijalnog sistema. Bazna verzija “R 4.0” je kompatibilna sa Epl (Apple) i Android operativnim sistemima, dok će “Navi 900 IntelliLink” u početku biti kompatibilan samo sa Epl uređajima.

[vc_video link=”https://youtu.be/aTxZnxNeQm4″]

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring