Popust od 30% na Remus u Kiler autu

Kiler auto je odobrio specijalan popust od 30% na sve Remus auspuhe sa lagera među kojima su izduvni lonci za veliki broj automobila

Jedan od najstarijih auto-servisa na granici Zemuna i Novog Beograda, Kiler auto, odobrio je specijalne popuste na izduvne sisteme marke Remus. Svi izduvni lonci ove austrijske marke sada se mogu kupiti sa 30 posto popusta u odnosu na već snižene cene.

Na lageru se nalaze “remusi” za veliki broj modela, mahom starije proizvodnje. Tako, na primer, “remus” za “opel astru G” sa popustom košta oko 10.000 dinara, dok je za “vektru” hiljadu dinara skuplji.

Cena auspuha za “golf 4” i “audi A3” je za nijansu veća, pa je za ove modele potrebno izdvojiti oko 11.000 dinara sa PDV-om. Za “BMW serije 3” “E46” “remus” košta oko 15.500 dinara a za “seriju 5 E39” oko 20.000 dinara sa uračunatim popustom.

auto magazin remus

Interesantno je da se na spisku modela nalazi i “tojota jaris” za koju “remus” u Kileru košta oko 9.000 dinara a za “golf trojku VR6” oko 14.000 dinara. Na listi modela za koje Kiler ima “remuse” na stanju su još razni “audiji”, “pežoi”, “škode”, “mercedesi”, “krajsleri”, “džipovi”, “fijati” i “nisani”.

Ukoliko vaš model nije na spisku, nema razloga za brigu, s obzirom da su u ponudi i univerzalni zadnji lonci marke Remus koji se mogu nabaviti već od oko 10.000 dinara sa PDV-om.

Podsećamo da Kiler auto već duži niz decenija potpuno samostalno proizvodi izduvne sisteme za sve tipove putničkih i teretnih vozila od najkvalitetnijih materijala koji, na osnovu dosadašnjeg iskustva, traju i duže od fabričkih auspuha.

auto magazin remus

U proizvodnom programu Kiler auta se nalaze i izduvni sistemi za najnovije modele automobila. Nikakav problem nije ni ako dovezete veoma redak automobil, s obzirom da se u Kileru prave i auspusi po narudžbi na osnovu donetog primerka auspuha.

Naravno, ako ne živite u Beogradu ni to nije nikakav problem. Kiler auto sve navedene auspuhe šalje kurirskim službama širom Srbije po ceni od svega 150 dinara.

Sve dodatne informacije vezane za izduvne sisteme ali i druge usluge Kiler auta možete pronaći na njihovoj internet stranici www.kilerauto.rs ili preko telefona 011/21-00-964.

IMG_3437

8 KOMENTARA

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring