BMW M4 GTS Concept spreman za Pebble Beach

Među najlepšim automobilima iz istorije ali i budućnosti, našao se i BMW M4 GTS koji predstavlja uvertiru za serijsku verziju najbrže "serije 4"

Pebble Beach Concours d’Elegance je tradicionalni skup koji se održava u istoimenom američkom mestu. Na njemu se godinama za redom održava izložba najlepših automobila iz istorije ali i budućnosti, među kojima je i “BMW M4 GTS” koji vam predstavljamo.

auto magazin BMW M4 GTS concept

Njegov zadatak je pre svega da pokaže kako će izgledati serijska verzija najbrže “četvorke”, koja je nasledila doskorašnju “seriju 3 kupe”.

auto magazin BMW M4 GTS concept

Osim velike količine panela od ugljenih vlakana, “M4 GTS” može da se pohvali OLED zadnjim svetlima, ogromnim spojlerima i točkovima prečnika 19, odnosno 20 inča pozadi.

auto magazin BMW M4 GTS concept

Pod haubom se nalazi trolitarski turbo-benzinac sa šest cilindara koji je opremljen sistemom za vodeno hlađenje smeše benzina i vazduha. Time je postignut veći pritisak i ranije vreme ubrizgavanja goriva.

auto magazin BMW M4 GTS concept

Osim glavnog , “M4 GTS” je opremljen i dodatnim hladnjacima za nisko i visoko-tempraturno kolo, menjač i turbo-punjač. Turbo je inače dobio i poseban interkuler sa električnom pumpom za vodu.

auto magazin BMW M4 GTS concept

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring