Porsche Experience: testiramo većinu modela iz game

1

Ako se za neki brend može reći da nema mnogo prilike da se provozaju njihovi automobili, onda je to svakako Porsche. Zato je ekipa iz Štutgarta poslala za Srbiju tri kamiona puna automobila kako bismo na domaćem terenu provozali najvažnije modele.

Porsche Road Tur Srbija 2021
Generalno direktor Porsche SCG, Miloš Vujanović, poželeo nam je dobrodošlicu

Naravno, nije moguće provozati sve verzije, ali zato su skoro svi modeli iz game bili prisutni. Omogućeno nam je da se često menjamo, tako da provozamo praktično sve automobile koji su stigli kod nas.

Porsche Road Tur Srbija 2021

Gama počinje Porscheom 718 u formi kabrioleta (Boxter) i kupea (Cayman). U našoh grupi bio je prvi; na žalost, vremenske prilike nisu dozvoljavale skidanje krova.

Porsche Road Tur Srbija 2021

Odmah posle Boxtera sedamo u auto koji je najvažniji za brend – 911. Verzija je zaista mnogo a žuti auto koji smo vozili je jedan od poslednjih pravih sportskih automobila sa velikim atmosferskim motorom zapremine 3,0 litre od 450 KS.

Porsche Road Tur Srbija 2021

Tržište je htelo da Porsche u gami ima i nezaobilazne SUV modele. Tako nas je ugostio i Porsche Cayenne GTS Coupe sa motorom zapremine 4,0 litre i 460 KS. Ovo je ujedno i najuglađeniji Porsche, sa najviše izolacije od buke, vibracija, točkova…

Porsche Road Tur Srbija 2021

Verovatno najatraktivniju ponudu u ovom trenutku predstavlja električni Taycan. Porsche nam je poslao ni manje ni više nego Turbo S verziju, sa elektromotorima ukupne snage 761 KS, koji do stotke stiže za svega 2,6 sekundi!

Porsche Road Tur Srbija 2021

Kako se svi ovi automobili voze i kakav je osećaj za volanom pročitajte u sledećem izdanju Auto magazina, za koji pripremamo specijalnu reportažu sa Porsche Road Tur događaja.

Porsche Road Tur Srbija 2021

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring