Posebne pogodnosti za održavanje starijih “audija”

Porše Grupa nudi posebne pakete za redovno održavanje Audi automobila starija od četiri godine. Uz svaki od paketa, vozila će biti i pregledana po listi koju propisuje proizvođač, a u cenu je uključen i dijagnostički pregled

Porše Grupa nudi posebne pakete za redovno održavanje Audi automobila starija od četiri godine. Uz svaki od paketa, vozila će biti i pregledana po listi koju propisuje proizvođač, a u cenu je uključen i dijagnostički pregled.

U toku servisiranja, obučeni majstori će pregledati: akumulator, svetlosnu i zvučnu signalizaciju, brisače, stakla i prskalice, pritisak i dubinu šare u pneumaticima. Pored toga proverava se zaptivenost i eventualna oštećenja kočionog sistema, sistema za hlađenje, menjača i manžetni, debljina kočnih pločica/obloga i stanje diskova napred i nazad, kao i nivo i stanje rashladne tečnosti.

Cene servisa najjeftinije su za “A3” sa 1,6 benzinskim i 1,9 dizel motorom, za koje treba izdvojiti 12.990 dinara. Najviše novca treba da izdvoje vlasnici “Q7” sa trolitarskim dizelašem – 24.990 dinara.

Pored servisne akcije Audi Srbija nudi i veliki izbor pneumatika i kompleta točkova po posebnim cenama uz mogućnost odloženog plaćanja čekovima građana, a tu je i hotel za gume u kome se gume ili kompleti točkova čuvaju do sledeće sezone. Za sve dodatne informacije obartite se najbližem Audi dileru ili posetite sajt www.audi.rs.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring