MV Agusta RSV#1

MV Agusta RVS #1 je prvi motocikl koji je nastao kao deo Reparto Veicoli Speciali programa. Ovo odeljenje kreira posebne limitirane modele namenjene malom broju kupaca dubokog džepa

Već neko vreme je poznata nova strategija kojom se MV Agusta vodi – smanjenje ukupnog broja proizvedenih motora tj. smanjenje troškova uz povećanje profita. Zato je i oformljeno novo odeljenje koje se bavi kreiranjem jedinstvenih motocikala za posebne kupce.

MV-Agusta-RVS-101

Prvi motocikl izrađen pod ovom premisom svojim imenom to nedvosmisleno i objašnjava. „MV agusta RSV#1“ je nastalo kao skraćenica od Reparto Veicoli Speciali što bi u prevodu značilo odeljenje za specijalna vozila.

MV-Agusta-RVS-104

Ovaj motor nastao je na bazi serijskog „dragstera 800 RR“ koji je dizajnerski bitno prerađen u kombinaciji futurističkog i retro stila. Pokreće ga najsnažniji trocilindraš sa znakom ove marke od 150 KS pri 12.800 o/min. Upotrebom delova od ugljeničnih vlakana i titanijuma, masa je spuštena na 160 kg.

MV-Agusta-RVS-102

Izduvni sistem posebno je razvijen za staze i bitno povećava performanse, adaptivni  prednji far LED tehnologije koristi integrisani inercijalni sistem i pali lampice u zavisnosti od brzine i ugla motocikla. Sedište je samo jedno, što je i očekivano ako znamo da je slogan „jedan čovek, jedan motor“.

Svaki „RSV#1“ biće posebno prilagođen svakom kupcu pojedinačno. Koliko će to da košta do sada nije poznato.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring