Predstavljen Volkswagen Jeans UP!

U nemačkoj je predstavljena specijalna verzija malog gradskog modela "ap" pod nazivom "džins". Popularni model dobio je kozmetičke dodatke u skladu sa dugom tradicijom fabrike

U odnosu na standardne modele, karoserija “džins apa” je dobila plave horizontalne linije, specijalne naplatke od 16 inča, kao i hromirana kućišta ventila. Uz ovaj paket dolaze i zatamnjeni prozori i prednja svetla za maglu.

Kabina je takođe dobila suptilna “džins” poboljšanja. Od ovog materijala su napravljeni džepovi na zadnjem delu naslona sedišta. Upotrebljeno je nešto više hromiranih ukrasa, paneli na pragovima imaju ugraviran logo “ap”, a na presvlakama sedišta korišćen je konac kontrastne boje.

Verzija “džins ap” može da se dobije sa svim kombinacijama motora i menjača koji su u standardnoj ponudi. Cena u Nemačkoj počinje od 12.375 evra.

Inače, kao što smo napomenuli, Folksvagen ima dugu tradiciju sa specijalnim “džins” verzijama svojih automobila. Prvi put ova verzija se pojavila 1974. godine na tadašnjoj “bubi”.

auto magazin magazinauto.com vw jeans up

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring