Auto magazin

Prve zvanične fotografije: Škoda Superb Combi

Prve zvanične fotografije: Škoda Superb Combi
26.05.2015.
I dalje najveća u klasi

Tek što smo se vratili sa svetske prezentacije nove "škode superb" koja je održana u Firenci, dočekala nas je nova lepa ves: zvanično su objavljene prve fotografije karavan verzije ovog modela.

Tek što smo se vratili sa svetske prezentacije nove “škode superb” koja je održana u Firenci, dočekala nas je nova lepa ves: zvanično su objavljene prve fotografije karavan verzije ovog modela.

“Superb kombi” može da se pohvali najvećim unutrašnjim prostorom u D segmentu, uključujući i prtljažnik. Zapremina tovarnog prostora je skoro dva kubika u varijanti sa oborenim zadnjim sedištima.

auto magazin Skoda Superb Combi

Najveća “škoda” je konstruisana na MQB mehaničkoj platformi i u odnosu na prethodnika ima produženo međuosovinsko rastojanje za 80 mm. To je dovelo do povećanja komfora za putnike koji je ionako bio u samom vrhu klase.

Više detalja o novom “superbu” moći ćete da pročitate u junskom izadnju Auto magazina koje uveliko pripremamo a sada ćemo se posvetiti karavan verziji koja je zvanično predstavljena sinoć.

auto magazin Skoda Superb Combi

Do sada je “superb” mogao da se pohvali najvećim gepekom u segmentu koji je pistao još veći. Njegova zapremina je bogatija za dodatnih 27 litara u odnosu na prethodnu generaciju, tako da sada raspolaže sa ukupno 660 litara.

Ako se zadnja sedišta obore, “superb” se brzo transformiše u lako dostavno vozilo sa tovarnim prostorom zapremine 1.950 litara.

auto magazin Skoda Superb Combi

Kao i limuzina, “superb kombi” će moći da se pohvali, kako je navedeno u saopštenju za novinare, “armadom” bezbednosnih sistema kao i motorima koji su za 30 posto štedljiviji u odnosu na prethodnu generaciju.

Zvanična premijera “škode superb kombi” je zakazana za septembar na Salonu automobila u Frankfurtu. Tada će početi i prve isporuke kupcima.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Svet

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Čudno da nisu predvideli dizel motor. Da li to znači da auto industrija se [...]

Na šta liči Volvo! Kao da je kineski auto, a ne jedan od stubova skandinavoskog [...]

Kvalitetan auto, ali nije po ukusu evropljana. Biće zanimiljivo videti da li će postići uspeh [...]

Performanse, luksuz, motor i dopusnka oprema su Mercedes. Izlged nije. Na šta liči prednja maska [...]

Škoda se pokazala kao veoma kvalitetna kompanija i možda je prevazišala matičnu folksvagen grupu. Novi [...]

Ne može se reći da je Jugo bio dobar automobil, ali nije bio ni loš. [...]