VW Golf 1,2 TSI za 12.990 evra

Jedna od najboljih ponuda u pogledu uloženo-dobijeno stiže nam iz Poršea SCG. Na akciji je Golf i to po ceni od 12.990 evra

Porše SCG je obezbedio posebnu ponudu za sve “golfove” sa lagera. Podsećamo, uskoro počinje prodaja redizajniranog “golfa” koji će umesto četvorocilindričnog 1,2 TSI motora imati trocilindrični 1,0 TSI od 86 KS u osnovnoj verziji.

Zato bi ljubitelji zvuka parnog broja cilindara trebalo da požure, jer se za 12.990 evra uz finansiranje preko Porše Mobilitija dobija “golf” sa setom zimskih guma i alu-felni.

auto magazin srbija volksvagen golf vw 1,2 tsi van

Za keš je cena hiljadu evra veća, odnosno 13.990 evra, ali bez guma i felni. Standardna oprema ovakvog automobila je prilično bogata i uključuje sva četiri automatska podizača prozora, automatsku dvozonsku klimu, električnu ručnu, maglenke i tač skrin multimediju sa kvalitetnim ozvučenjem.

auto magazin srbija volksvagen golf vw 1,2 tsi van

2 KOMENTARA

  1. Molim Vas, objasnite ovo finansiranje preko Porsche mobilitija, jer nema podataka koliko to novca izađe na kraju. Ispadne ovako da ste bezveze pisali tekst jer ništa niste rekli detaljno, samo ono što i sami možemo da pročitamo kod njih na sajtu.

    Pozdrav

    • Stav većine kompanija koje se bave lizingom je da se podaci o tome koliko auto izađe na kraju jednostavno “ne komuniciraju” sa medijima. Razlog je vrlo prost, jer postoje nekoliko različitih kombinacija u pogledu broja rata i drugih parametara koji se određuju u skladu sa željama, potrebama i mogućnostima klijenta. Sigurni smo da su uslovi za neke apsolutno fenomenalan izbor a za neke neprihvatljivi. Zato je najbolje da se ipak lično raspitate o uslovima finansiranja. Bez ikakvih obaveza, naravno.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring