Redizajnirana “BMW serija 3” dobila nove motore

Uz neznatne izmene u dizajnu, redizajnirana "BMW serija 3" je dobila i nove motore. Najslabija verzija će imati trocilindrični turbo-benznac sa 136 KS

BMW je objavio fotografije redizajnirane “serije 3” i to sa “sport lajn” paketom. Sa početkom prodaje se neće dugo čekati, tako da bi osvežena “trojka” mogla da stigne u naše salone već na jesen.

auto magazin bmw serija 3 redizajn

Na prvi pogled, teško je primetiti vizuelne promene. “Trojka” i dalje izgleda sveže i atraktivno, uz nešto izmenjena prednja i zadnja svetla.

Uz određena doterivanja, “serija 3” je dobila nove boje, kao i drugačiji dizajn aluminijumskih felni. Ipak, najveće izmene su u pogledu mehanike i to ispod haube.

auto magazin bmw serija 3 redizajn

Konkretno, “BMW serije 3” je po prvi put u istoriji dobio trocilindrični trubo-benzinski motor zapremine 1,5 litara sa 100 kW (136 KS) koji smo, doduše u slabijoj varijanti, već imali prilike da probamo u novom “miniju” i redizajniranom “BMW-u serije 1”.

auto magazin bmw serija 3 redizajn

Nov je i šestocilindrični trolitarski benzinac u modelu “340i” koji će biti zamena za dosadašnji “335i”. Raspolaže sa 240 kW (326 KS) i 450 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Menjač je osmostepeni automatik.

auto magazin bmw serija 3 redizajn

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring