Redizajnirana Seat Ibiza je stigla u Srbiju

Na tržište Srbije stigla je redizajnirana Seat Ibiza. Osim novih motora koji svi ispunjavaju Euro 6 standarde, dobila je drugačiju komandnu tablu

“Seat ibica” je nedavno doživela drugi po redu redizajn. Obnovljeni model je počeo da se prodaje i u našoj zemlji, za sada samo u verziji sa petora vrata.

Tokom prvog redizajna “ibica” je dobila novi izgled, sa redizajniranim farovima i LED svetlima. Ovaj put, povod je bio nešto drugačiji. Osim novih i doteranih postojećih motora tako da ispunjavaju Euro 6 standarde o emisiji izduvnih gasova, “ibica” je dobila i mnogo izmena u unutrašnjosti.

auto magazin srbija redizajnirana seat ibiza

Gotovo kompletna komandna tabla je promenjena tako da su nove komande na centralnoj konzoli, uključujući i tastere “klime”. Novina je i veći multimedijalni displej koji je sastavni deo “miror link” sistema za upravljanje aplikacijama sa mobilnog telefona.

Osim toga, novi su instrumenti ali i volan, koji je dobio multifunkcionalne tastere. Do sada se komanda audio sistema nalazila sa leve strane neposredno iza upravljača.

auto magazin srbija redizajnirana seat ibiza

“Ibica” može da se pohvali i živahnijim bojama koje je moguće iskombinovati tako da auto bude dvobojan. Porše SCG je za naše tržište obezbedio i tri specijalna paketa sa dodacima, koji koštaju od 499 do 999 evra.

Među njima su već pomenuta mogućnost kombinovanja dve boje na karoseriji, panoramski krov, naslon za ruku, zadnje disk kočnice, zadnji senzori za parkiranje, zatamnjena zadnja stakla i ambijentalno osvetljenje.

auto magazin srbija redizajnirana seat ibiza

Što se tiče motora, novina je 1,0 trocilindrični atmosferski benzinac sa 75 KS. U najjeftinijem “referens” paketu opreme, “ibica” sa ovim motorom može da se nabavi od 12.915 evra sa PDV-om.

Osim njega, u ponudi se nalazi i turbo varijanta ovog motora sa 110 KS i sedmostepenim DSG menjačem. Cena ovog modela sa srednjim “stajl” paketom opreme je 16.431 evro. U ponudi je i dizelaš 1,4 TDi sa 90 KS, koji sa istom opremom može da se nabavi za 17.862 evra.

auto magazin srbija redizajnirana seat ibiza

Detaljan cenovnik redizajnirane “seat ibice” možete pronaći na www.seat.rs.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring