Redovan servis za “sitroene” od 3.890 dinara

Kompanija Avtonova Kab, ekskluzivni uvoznik i ovlašćeni distributer i serviser vozila marke Sitroen, započela je servisnu akciju sa sniženim cenama redovnih servisa za sve modele ovog proizvođača

Kompanija Avtonova Kab, ekskluzivni uvoznik i ovlašćeni distributer i serviser vozila marke Sitroen, započela je servisnu akciju sa sniženim cenama redovnih servisa za sve modele ovog proizvođača.

Servisna akcija podrazumeva “servisni paket”, odnosno sniženu akcijsku cenu redovnih servisa za modele “sitroen C1”, “C2”, “C3”, “C4”, “C4 pikaso”, “C5”, “ksara”, “ksara pikaso” i “berlingo”. Servisni paket sadrži motorno ulje marke Total, filter vazduha i filter ulja. Cena servisa sa “rukama” i “delovima” je od 3.890 do 4.690 dinara.

Pored ovoga, svi vozači “sitroena” koji dođu u vreme akcije dobijaju besplatno očitavanje autodijagnostike i pregled 20 kontrolnih tačaka na vozilu. Takođe, svi korisnici Sitroen servisa za vreme trajanja servisne akcije dobijaju 10 posto popusta na sve druge rezervne delove i na rad.

Termin za servisiranje možete da zakažete na 011/3538-589, 3538-583 i 3538-553 ili putem mejla servis@citroen.rs ili preko sajta http://www.citroen.rs/zakazite-sastanak/.

Servisna akcija je u toku u svim ovlašćenim Sitroen servisima u Beogradu, Novom Sadu, Bačkoj Topoli, Pančevu, Zemunu i Nišu.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring