Auto magazin

Redovan servis za “sitroene” od 3.890 dinara

Redovan servis za “sitroene” od 3.890 dinara
20.10.2014.
Prednost za ovlašćeni servis

Kompanija Avtonova Kab, ekskluzivni uvoznik i ovlašćeni distributer i serviser vozila marke Sitroen, započela je servisnu akciju sa sniženim cenama redovnih servisa za sve modele ovog proizvođača

Kompanija Avtonova Kab, ekskluzivni uvoznik i ovlašćeni distributer i serviser vozila marke Sitroen, započela je servisnu akciju sa sniženim cenama redovnih servisa za sve modele ovog proizvođača.

Servisna akcija podrazumeva “servisni paket”, odnosno sniženu akcijsku cenu redovnih servisa za modele “sitroen C1”, “C2”, “C3”, “C4”, “C4 pikaso”, “C5”, “ksara”, “ksara pikaso” i “berlingo”. Servisni paket sadrži motorno ulje marke Total, filter vazduha i filter ulja. Cena servisa sa “rukama” i “delovima” je od 3.890 do 4.690 dinara.

Pored ovoga, svi vozači “sitroena” koji dođu u vreme akcije dobijaju besplatno očitavanje autodijagnostike i pregled 20 kontrolnih tačaka na vozilu. Takođe, svi korisnici Sitroen servisa za vreme trajanja servisne akcije dobijaju 10 posto popusta na sve druge rezervne delove i na rad.

Termin za servisiranje možete da zakažete na 011/3538-589, 3538-583 i 3538-553 ili putem mejla servis@citroen.rs ili preko sajta http://www.citroen.rs/zakazite-sastanak/.

Servisna akcija je u toku u svim ovlašćenim Sitroen servisima u Beogradu, Novom Sadu, Bačkoj Topoli, Pančevu, Zemunu i Nišu.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Dali imate i polovne automobile. Opel corsa 3 vrata sa automatskim menjacem. Koja je cena [...]

Kaže se čuvene firma za autopresvlake a niko nije čuo za njih. O presvlakama i [...]

Da li toyota ima neki jeftiniji model N1, na primer yaris ili tako nešto, može [...]

Displej, tj digitalni kokpit ne odaje utisak premiuma, vec naprotiv, deluje jeftino, crna amorfna plasticna [...]

Lep auto.. Kupicu ga [...]

Na zallost,vas komentar je previse u crno-belom maniru. Globalno zagrevanje i energetska efikasnost su,na zalost,i [...]

Preuzmite Auto magazin za android

Weather Data Source: das wetter heute in Belgrad