Renault Clio Sport 200 Cup

Kada sednete u “reno klio reno sport kup” i zatvorite vrata, za vama ostaju svi problemi i otvara vam se sasvim nova dimenzija, doživljaj vožnje koji ni jedan drugi auto u klasi ne može da pruži

Kada se priča o brzim malim automobilima, neizbežna tema je Reno koji je oduvek imao bar jednu sportsku verziju svog malog modela. Upravo tako veliko iskustvo i nasledstvo dozvolilo je dizajnerima Renoa da naprave “klio reno sport 200 kup” koji izgleda kao na našim slikama. Ne verujemo da bi iko drugi uspeo da uklopi “vrišteću” “mint zelenu” metalik boju, prednji spojler u braniku koji izgleda kao da je otrgnut sa nekog “Le Man” prototipa, agresivne naplatke od 17 inča iza kojih “bezobrazno” vire crvene kočne čeljusti i trkački zadnji difuzor sa duplim hromiranim izduvom.
O dizajnu nećemo previše, bavićemo se suštinom koja se krije iza “reno sport”, ali i “kup” značke, a to je vožnja. “Klio reno sport” je već sam za sebe “zverkica”. U odnosu na standardnu verziju je proširen, spušten, ukrućen i ispod haube mu je transplantovan gotovo trkački dvolitarski benzinac, koji bez pomoći turbo punjača razvija čak 200 konjskih snaga. A uz doplatu od samo 533 evra, ovu “spravu” možete zabiberiti “kup” šasijom koja celu igru diže na poseban nivo.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Prethodni tekst
Sledeći tekst

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring