Auto magazin

Renault Kadjar filmska zvezda

Renault Kadjar filmska zvezda
26.04.2018.

Od aprila do jula 2018. godine, kompanija Renault poziva sve da „odaberu drugačiji put“ kroz veliku evropsku kampanju, osmišljenu i realizovanu u saradnji sa kompanijama Lucasfilm, Disney i Publicis Conseil.

Reč je o saradnji bez presedana za ovaj francuski automobilski brend, koja će se istovremeno održavati u 25 zemalja širom Evrope.

Kada Renault i film „Solo: Star Wars priča“ udruže snage, prirodno je očekivati avanturu. Novi film, u kom ćemo se ponovo susresti sa našim omiljenim odmetnikom u celoj galaksiji, otkriva nam kako je Han Solo, odabravši drugačiji put, upoznao svog moćnog budućeg kopilota, Čubaku.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Sada, zahvaljujući karakteristikama modela Renault KADJAR – pogonu na sva četiri točka, sistemu za aktivno kočenje u slučaju nužde i sistemu za nadzor mrtvog ugla – Renault svojim kupcima nudi priliku da i oni „odaberu drugačiji put“.[/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/CB40IRg-C3A”][/vc_column][/vc_row]

Uzbudljivo putovanje na koje vas vode Renault i „Solo: Star Wars priča“ počinje televizijskom reklamom u kojoj jednu od glavnih uloga igra Čubaka.

Renault je na kreiranju specijalnih efekata u televizijskoj reklami radio sa vodećom kompanijom za vizuelne efekte, Industrial Light & Magic, koja je poznata po svom radu na filmovima iz Star Wars franšize.

Pored reklamne kampanje, kompanija Renault organizuje i nagradni konkurs koji će učesnicima pružiti šansu da osvoje neke od raznovrsnih Star Wars nagrada, kao i da dožive svoje sopstveno Kadjar iskustvo.

Svi zainteresovani mogu da se prijave na konkurs putem Internet stranice www.renaultkadjar.rs ili posetom najbližem Renault prodajnom salonu.

Uz televizijsku reklamu i štampane materijale za obaveštavanje javnosti, većina komunikacije u ovoj kampanji odigravaće se preko digitalnih platformi.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Sav sadržaj je kreiran sa posebnom pažnjom na individualna interesovanja kupaca, pružajući svakoj publici odgovarajuće, prilagođeno iskustvo.[/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/yiDCWIOjslw”][/vc_column][/vc_row]

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info Najnovije

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Pozdrav imam Nissan qashqai 1.6 diesel automatik 2017 god prešao 88000 kilometara koje ulje da [...]

Nekim vozačima ovakvi sistemi su itekako potrbni. Uspalvaju se u vožnji, pričaju, gube koncentraciju. Za [...]

Neka od ovih vozila, pre svega Mercedes i Golf kod nas se ne smatraju old [...]

oseća se povećano interesovanje za kamionetima. Nekima je potreban onaj prostor za teret, ko ide [...]

Danas nema auta bez klime, ne može da se rentira, ni da se proda, retki [...]

Nisam ljubitelj SUV modela. Stelvio je bio prvi SUV koji sam poželeo da imam, a [...]

Preuzmite Auto magazin za android