Auto magazin

Renault Kadjar filmska zvezda

Renault Kadjar filmska zvezda
26.04.2018.
Partnerstvo sa filmom „Solo: Star Wars priča”

Renault, u saradnji sa filmom „Solo: Star Wars priča“, pripremio je svojim kupcima uzbudljivo iskustvo u iščekivanju bioskopske premijere novog filma, 24. maja 2018. godine

Od aprila do jula 2018. godine, kompanija Renault poziva sve da „odaberu drugačiji put“ kroz veliku evropsku kampanju, osmišljenu i realizovanu u saradnji sa kompanijama Lucasfilm, Disney i Publicis Conseil.

Reč je o saradnji bez presedana za ovaj francuski automobilski brend, koja će se istovremeno održavati u 25 zemalja širom Evrope.

Kada Renault i film „Solo: Star Wars priča“ udruže snage, prirodno je očekivati avanturu. Novi film, u kom ćemo se ponovo susresti sa našim omiljenim odmetnikom u celoj galaksiji, otkriva nam kako je Han Solo, odabravši drugačiji put, upoznao svog moćnog budućeg kopilota, Čubaku.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Sada, zahvaljujući karakteristikama modela Renault KADJAR – pogonu na sva četiri točka, sistemu za aktivno kočenje u slučaju nužde i sistemu za nadzor mrtvog ugla – Renault svojim kupcima nudi priliku da i oni „odaberu drugačiji put“.[/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/CB40IRg-C3A”][/vc_column][/vc_row]

Uzbudljivo putovanje na koje vas vode Renault i „Solo: Star Wars priča“ počinje televizijskom reklamom u kojoj jednu od glavnih uloga igra Čubaka.

Renault je na kreiranju specijalnih efekata u televizijskoj reklami radio sa vodećom kompanijom za vizuelne efekte, Industrial Light & Magic, koja je poznata po svom radu na filmovima iz Star Wars franšize.

Pored reklamne kampanje, kompanija Renault organizuje i nagradni konkurs koji će učesnicima pružiti šansu da osvoje neke od raznovrsnih Star Wars nagrada, kao i da dožive svoje sopstveno Kadjar iskustvo.

Svi zainteresovani mogu da se prijave na konkurs putem Internet stranice www.renaultkadjar.rs ili posetom najbližem Renault prodajnom salonu.

Uz televizijsku reklamu i štampane materijale za obaveštavanje javnosti, većina komunikacije u ovoj kampanji odigravaće se preko digitalnih platformi.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Sav sadržaj je kreiran sa posebnom pažnjom na individualna interesovanja kupaca, pružajući svakoj publici odgovarajuće, prilagođeno iskustvo.[/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/yiDCWIOjslw”][/vc_column][/vc_row]

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info Najnovije

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Frapantno je koliko vozača ne zna paralelno parkiranje. I to u beogradu gde bez takvog [...]

Moćan, obrazovan čovek, moćna kompanija. RIP. [...]

Da li stvarno ima potrebe od ovog rešenja? Deluje pmalo distopično. Kako će raditi kod [...]

Ovo mi je nekako dizajnerski promasaj. Auto izgleda jeftino zbog svih ovih dodataka [...]

Ovo su veoma napredna rešenja i oduzimaju dah. Ali treba malo paziti i na bezbednost [...]

Preuzmite Auto magazin za android

Weather Data Source: das wetter heute in Belgrad