Renault Rafale premijerno pred domaćom publikom

Perjanica marke Renault je potpuno novi model, SUV kupe Rafale. Pripada srednjoj SUV klasi i dosta toga je preuzeo sa srodnih modela „austral“ i „espas“ sa kojima deli istu platformu. „Rafal“ ima digitalnu instrument tablu od 12,3 inča, uz ekran osetljiv na dodir od 12 inča za multimediju, a u opciji je i hed-up displej od 9,3 inča. Ima isključivo hibridni pogon koji kombinuje 1,2-litarski trocilindrični benzinski motor sa elektro i litijum-jonskom baterijom od 2 kWh. Ukupna snaga sistema iznosi 200 konjskih snaga i 205 Nm obrtnog momenta, a na prednju osovinu se prenosi putem automatskog menjača.

Prvo sajamsko predstavljanje imaće i Megane Conquest sa novim vizuelnim identitetom. Ostatak ponude čine Captur, Megane Gran Coupe i Austral, ali će Reno  predstavili i tri modela iz komercijalnog programa  – „master“, „ekspres van“ i putničku verziju „trafika“.

Za sva Reno putnička vozila važe i dodatni bonusi pri kupovini u rasponu  od 400 do 4000 evra u zavisnosti od modela. Maksimalni bonus je 4.000 evra i odnosi se odnosi na određenu količinu „megana konkvest“.

Svi „renoi“ mogu s kupiti i uz beskamatni kredit do 10000 evra za period do 36 meseci Ili uz fiksnu kamatnu stopu 3,99 odsto za kredit indeksiran u evrima u trajanju od maksimalnih 84 meseca. Model „klio“ ima početnu cenu od 16.990 evra, „megan gran kupe“ 19.990 a „megan konkvest“ se može nabaviti po ceni od 26.990 evra.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring