Auto magazin

Rešenje za problem sa “donjom” bravom na Mercedesima

Rešenje za problem sa “donjom” bravom na Mercedesima
31.03.2016.

U poslednje vreme česta je pojava kvarova takozvane donje brave na “mercedesima” “C” i “E klase”, odnosno serijama “W 204” i “W 212”. Kvar može da bude vrlo neprijatan jer se manifestuje tako što ne može da se da kontakt, a samim tim ne može ni da se startuje vozilo.

Auto je u tom slučaju jednostavno “mrtav”, a poseban problem je što ne može da se otključa volan, pa je velika komplikacija šlepovanja vozila do servisa ako su točkovi ostali u zaokrenutom položaju.

auto magazin srbija autoelektronika servis donja brava mercedes

Stručnjaci servisa Autoelektronika iz Novog Beograda imaju rešenje za ovaj problem. Popravka “donje” brave se efikasno obavlja, sa praktično trajnim rešenjem i minimalnom mogućnošću za ponovnim javljanjem problema.

Ukoliko vozilo nije moguće navući na kamion šlep službe zbog zaključanog volana koji je ostao “namotan”, ostaje mogućnost da se vozilo preveze do servisa “paukom” ili da stručnjaci Autoelektronike dođu na lice mesta i specijalnim metodama “prevare” bravu kako bi auto bio dovežen do servisa.

auto magazin srbija autoelektronika servis donja brava mercedes

U svakom slučaju, ovaj učestali problem na “mercedesima” Autoelektronika efikasno rešava po višestruko nižoj ceni od nabavke novog rezervnog dela. Osim toga, u ovom servisu možete da rešite i brojne druge probleme vezane za elektroniku na svim vrstama automobila.

Dodatne informacije možete dobiti u servisu Autoelektronika, koji se nalazi u Novom Beogradu, u tržnom centru preko puta Studentskog grada. Adresa je Tošin bunar 188, lokal 2, a brojevi telefona za informacije su 011/319-18-73, 063/203-168 i 063/33-22-34.

auto magazin srbija autoelektronika servis donja brava mercedes

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Tehnika

Sli ni tekstovi

2 komentara

 1. Zaim Turkusic
  Zaim Turkusic October 21, 22:10

  Imam problem sa ml164 kada stavim kljuca u bravu Nexe da cakne da ga je primio pali normalno do juce kada bocu da upalim upali i odmah se gasi i kada vadim kljuca iz brave Nexe da se zaključa.kada skinem Kleku nekih pet minuta on upali.molim Vase misljenje

  Reply to this comment
 2. Ervin Ferovic
  Ervin Ferovic May 08, 08:48

  Pozz,,
  Iamam problem sa mercedesom A clase 2005g.
  Auto ima ugradjen alarmi do sjuce je sve bilo uredu,juce probam da otkljucam auto preko daljinskom za alarm nece.vidim sijelica ne svetli.Otklucam originalim kljucem vbrata ali gurnem kljuc u bravu i ne mogu okrenut kljuc,brava ostala zakljucana.Molim vas sta da .Dali je resenje nova baterija za daljinski koji otkljucva alarm??

  Reply to this comment

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina na kioscima!

prelistaj

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Prelepi i preveliki [...]

Volvo je bio iostao u vrhu po brizi o bezbednosti svih učesnika saobraćaja. a biciklisti [...]

Postovanje... Interesuje me presvlake za BMW 525 karavan 2008..imam kozu pa leti je nepodnosljivo...(k alitetan [...]

Izgleda malo nabudženo, ali ovakvi automobili psotaju popularni. Veliko bogatstvo opreme mu daje atkrativnost, ali [...]

Lepo izgleda pogotovo u ovoj kombinaciji boja [...]

preuzmite auto magazin za android

Translate magazinauto.com

Preuzmite Auto magazin za android

Translate »