Rolls-Royce Phantom pogrebno vozilo

Zvuči ironično ali po najbogatije pokojnike dolazi "fantom". Specijalno konvertovani "rols rojs fantom" od pola miliona evra

Nije tajna da je smrt odavno postala unosan biznis a neke porodične kompanije koje se bave uslugama vezanim za sahrane u tome prednjače. A.W.Lymn je porodična kompanija koja je nedavno poručila “rols rojs fantom” konvertovan u pogrebno vozilo.

Auto magazin Rolls Royce Phantom Hearse 2

Ovaj auto je samo jedan od ukupno 39 “rolseva” i “bentlija” koliko ih ima u voznom parku. Konvertovani “fantom” je baziran na “seriji 1” a kompletnu transformaciju vozila je uradila italijanska firma Biemme Special Cars koja je već radila na sličnom projektu pre dve godine.

Auto magazin Rolls Royce Phantom Hearse 1

Unutrašnjost pogrebnog “fantoma” je obložena poliranim čelikom, kožom, najfinijim tepisima i drvetom obojenim crnim pijano lakom. Svi stakleni detalji su izrađeni od kristalnog stakla a za specifičnu atmosferu pobrinulo se i ambijentalno osvetljenje sa sakrivenim LED trakama.

Auto magazin Rolls Royce Phantom Hearse 5

Detalji u vezi cene nisu navedeni ali se zna da je prethodno konvertovani “fantom” u pogrebno vozilo iz 2012. koštao oko pola miliona evra.

Auto magazin Rolls Royce Phantom Hearse 4

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring