Sajamska akcija za Fordove do kraja aprila

Zbog velikog interesovanja, sajamske pogodnosti za kupovinu Ford modela važiće do kraja aprila meseca, a u bogatoj ponudi izdvaja se finansiranje uz 0% kamate za "fijestu" (rata 99 evra) i "fokus" (rata 149 evra). Beskamatni kredit je dostupan za modele "fijesta", "fokus", "C-maks", "kuga", "S-maks", "galaksi" i "mondeo", a dostupan je i dinarski lizing sa fiksnom mesečnom ratom

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser vozila marke Ford u Srbiji, nudi modele “fijesta” i “fokus” uz beskamatno finansiranje na pet godina za ceo iznos otplate, bez skrivenih troškova i otkupne vrednosti, gde je rata za “fijestu” 99 evra, a za “fokus” 149 evra.

Za ostale modele kamatna stopa je snižena na 3,49%, ućešče može biti od 10 do 50%, a period otplate je do 60 meseci.

auto magazin ford fiesta

Beskamatno finanisiranje je dostupno i putem kredita. Besplatna pozajmica za “fijestu” može biti do 6.000 evra, gde rata iznosi 125 evra, a period otplate je 48 meseci.

Za modele “fokus” i “C-maks” limit besplatne pozajmice iznosi 9.000 evra (rata 188 evra, period otplate 48 meseci), a za “mondeo”, “S-maks”, “galaksi” i “kugu” 10.000 evra.

auto magazin srbija ford

Kod ovog beskamatnog kredita posebnu pogodnost predstavlja to što automobil nije pod zalogom niti je kasko osiguranje obavezno. Kod kredita sa šestogodišnjim periodom otplate (72 meseca) kamatna stopa je snižena na 2,98%.

U okviru specijalne sajamske Ford ponude dostupan je i lizing na period do pet godina po kamatnoj stopi od 6,5% sa fiksnim iznosom rate u dinarima, što znači da dinarski iznos mesečne otplate sve vreme ostaje isti i ne menja se u zavisnosti od kursa domaće valute prema evru.

magazinauto.com ford mondeo titanium 2015 test

Osim toga, luksuzni Ford modeli sa visokim paketima opreme ponuđeni su uz značajne popuste. Tako, recimo, “mondeo 2.0 TDCi paueršift titanijum”, umesto 36.000 evra košta 28.500 evra, a model “kuga 2.0 TDCi 4×4” u istoj opremi umesto za 38.000 evra može da se kupi za 31.990 evra.

Inače, od početka godine, do novih Ford vozila u Srbiji došlo je više od 560 zadovoljnih klijenata, a kompanija Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser Forda u Srbiji, svima zahvaljuje na ukazanom poverenju.

magazinauto.com ford mondeo titanium 2015 test

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring