Auto magazin

SAZNAJEMO: Međunarodni salon automobila i motocikala počinje 22. marta!

SAZNAJEMO: Međunarodni salon automobila i motocikala počinje 22. marta!
18.12.2022.

1

Beogradski sajam objavio je u svom kalendaru sajamskih manifestacija da će se 55. Međunarodni salon automobila održati narednog proleća u Beogradu, u tradicionalnom terminu, od 22. do 28. marta 2023. godine.

Posle nekoliko godina odlaganja zbog epidemije, i ovogodišnje organizacije sajma u maju, izložbene hale će ponovo oživeti poslednje nedelje marta, što je višedecenijski termin beogradskog salona u kalendaru međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila OICA.

Iako poslednjih godina sjaj i glamur ove manifestacije nešto manje privlače potencijalne kupce, Salon u Beogradu je i dalje nezaobilazno mesto za one posetioce koji prate dešavanja i novitete u automobilskoj industriji. Naravno, ne sme se zaboraviti ni poslovni segment, kao najznačajniji, jer se na ovoj izložbeno-prodajnoj priredbi okupljaju uvoznici i distributeri svih najvećih svetskih automobilskih brendova, proizvođači auto delova i opreme, predstavnici pratećih industrija, strukovnih organizacija, udruženja, klubova i tako dalje.

Istovremeno, uporedo sa sajmom automobila biće organizovan i 15. po redu Motopassion, sajamski nastup koji obuhvata motocikle i prateću opremu. Na svojim izlagačkim mestima naći će se motocikli, mopedi, skuteri, rezervni delovi, oprema i pribor, kao i proizvodi prateće industrije, strukovne organizacije, udruženja, klubovi, mediji, što je već standardni sadržaj Međunarodnog sajma motocikala.

Međutim, potreban je konačni dogovor sa uvoznicama automobila, motocikala i opreme, s obzirom da je Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova suorganizator ove manifestacije. Kako pripreme za prolećni Salon započinju već krajem godine, očekuje se da će u narednom period biti poznati sve detalji u vezi sa organizacijom i nastupom izlagača.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info Najnovije

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Na šta liči Volvo! Kao da je kineski auto, a ne jedan od stubova skandinavoskog [...]

Škodina maska [...]

Kvalitetan auto, ali nije po ukusu evropljana. Biće zanimiljivo videti da li će postići uspeh [...]

Performanse, luksuz, motor i dopusnka oprema su Mercedes. Izlged nije. Na šta liči prednja maska [...]

Škoda se pokazala kao veoma kvalitetna kompanija i možda je prevazišala matičnu folksvagen grupu. Novi [...]

Ne može se reći da je Jugo bio dobar automobil, ali nije bio ni loš. [...]