Auto magazin

SAZNAJEMO: Međunarodni salon automobila i motocikala počinje 23. marta!

SAZNAJEMO: Međunarodni salon automobila i motocikala počinje 23. marta!
11.11.2022.

Beogradski sajam objavio je u svom kalendaru sajamskih manifestacija da će se 55. Međunarodni salon automobila održati narednog proleća u Beogradu, u tradicionalnom terminu, od 23. do 29. marta 2023. godine.

Posle nekoliko godina odlaganja zbog epidemije, i ovogodišnje organizacije sajma u maju, izložbene hale će ponovo oživeti poslednje nedelje marta, što je višedecenijski termin beogradskog salona u kalendaru međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila OICA.

Iako poslednjih godina sjaj i glamur ove manifestacije nešto manje privlače potencijalne kupce, Salon u Beogradu je i dalje nezaobilazno mesto za one posetioce koji prate dešavanja i novitete u automobilskoj industriji. Naravno, ne sme se zaboraviti ni poslovni segment, kao najznačajniji, jer se na ovoj izložbeno-prodajnoj priredbi okupljaju uvoznici i distributeri svih najvećih svetskih automobilskih brendova, proizvođači auto delova i opreme, predstavnici pratećih industrija, strukovnih organizacija, udruženja, klubova i tako dalje.

Istovremeno, uporedo sa sajmom automobila biće organizovan i 15. po redu Motopassion, sajamski nastup koji obuhvata motocikle i prateću opremu. Na svojim izlagačkim mestima naći će se motocikli, mopedi, skuteri, rezervni delovi, oprema i pribor, kao i proizvodi prateće industrije, strukovne organizacije, udruženja, klubovi, mediji, što je već standardni sadržaj Međunarodnog sajma motocikala.

Međutim, potreban je konačni dogovor sa uvoznicama automobila, motocikala i opreme, s obzirom da je Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova suorganizator ove manifestacije. Kako pripreme za prolećni Salon započinju već krajem godine, očekuje se da će u narednom period biti poznati sve detalji u vezi sa organizacijom i nastupom izlagača.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info Najnovije

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Poštovani imam problem sa blokiranjem prednjeg točka na mecedesu b klase .pritisak kočenja tog točka [...]

Svi više vole klasične benzinske motore. Države moraju da pseognu za veoma restriktivnim merama ako [...]

Ako se pogleda statistika koliko vozila se zapalilo, i to samo od sebe, Tesla bi [...]

Hteo bi da radim torziju na peugeot 206 xs, interesuje me cena i dal [...]

Interesuje me jaris hibrid 1.5 litar motor koliko ce kostati dobija li se sunvencija I [...]

Prelepi, kao i do sada! [...]

Preuzmite Auto magazin za android

Weather Data Source: das wetter heute in Belgrad