Septembarski broj Auto magazina na kioscima!

Auto magazin_previewNa kioske širom Srbije već je stigao novi, septembarski broj Auto magazina. Jesenju automobilsku sezonu otvaramo, kao i uvek, zanimljivim i aktuelnim sadržajem. Kao i obično, između korica novg broja AM, možete pronaći vruće testove, pre svega automobila koji su upravo stigli na naše tržište.

Skrećemo vam pažnju na dve nemačke premijere – prvi smo vozili Folksvagenovu varijaciju na temu “golf”, ovoga puta u verziji “sportsven”, sa proverenim motorom 1,6 TDI. Ni drugi, Opelov adut, nije manje interesantan našim vozačima – “insignija” sa moćnim dvolitarskim motorom 2,0 CDTi.

Ako volite super automobile, moraćete da pročitate naš test Meklarenovog super spajdera, modela “650S spajder”, sa moćnom snagom koja zvuči preteće – 650 KS! Ili, ako volite priče o legendardnim markama, tu je istorijat Maseratija, koji upravo obeležava svoji stotinu godina!

Uz preporuke kako da odaberete automobil sa automatskim menjačem, i kako zapravo to sve funkcioniše, tu su i drugi testovi – mnogo automobila, motocikala, kamiona, i sve to samo u Auto magazinu.

Novi broj vas čeka na kioscima!

 

Auto  magazin
McLaren 650S Spyder samo u  novom broju Auto magazina!

 

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Prethodni tekst
Sledeći tekst

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring