Sitroen se vratio u Srbiju

Kako je "Auto magazin" prvi i najavio još pre nekoliko meseci, na naše tržištem ponovo je prisutna kompletna gama Sitroen vozila. Avtonova Kab novi je ekskluzivni uvoznik za teritoriju Srbije i Crne Gore. Posle nekoliko godina došlo je vreme da veliki broj ljubitelja Sitroena u našoj zemlji ponovo ima svoj centar, gde će moći da nabave nova francuska vozila i servisiraju svoje ljubimce.

Novi ekskluzivni zastupnik firme Sitroen za Srbiju je makedonska kompanija Avtonova Kab. Matični deo firme zastupnik je Sitroenaa u Makedoniji već punih 10 godina, a sada svoju uspešnu strategiju šire i na tržišta Srbije (sa Kosovom) i Crne Gore.

Kako je na konferenciji za novinare naglasio generalni direktor, Viktor Naskovski, generali direktor firme Avtonova Kab, Sitroen će u Srbiji nastupiti sa tri različite kampanje, kojima će biti obuhvaćeni svi aktuelni modeli. Svakako da će noseći program biti “C” linija sa  restilizovanim modelom “C3”, novim “C4” i cenovno veoma zanimljivim modelom “C-elis”. Tu su i potpuno novi “C4 pikaso”, kao i limuzina “C5”.

Viktor Naskovski, generali direktor firme Avtonova Kab
Viktor Naskovski, generali direktor firme Avtonova Kab

Atraktivnu “DS” liniju predstavljaju modeli “DS3”, “DS4”, “DS5” i atraktivni “DS3 kabrio”.

Treći segment predstavljaju dostavna vozila. U ponudi se nalaze svi modeli od, restilizovanih “nema” i “berlinga”, pa do “džampija” i “džampera”. Najavljuju se i veoma povoljni uslovi finansiranja za firme i preduzetnike.

Prodajni salon se nalazi u Radničkoj ulici broj 22
Prodajni salon se i dalje nalazi na staroj lokaciji, u Radničkoj ulici broj 22

Prilikom promocije novog zastupnika Sitroena, najavljena je prva prodajna akcija. Dizel verzije modela “C3” i “C4” prodaju se po cenama koje su  praktično jednake onima koje imaju benzinske verzije. Tako “C3 HDi 70” opremljen klima uređajem, bezbednosnim i elektro paketom, limiterom brzine, putnim računarom, LED dnevnim svetlima, radio CD MP3 sa četiri zvučnika, košta 12.990 evra.

Na akciji je i “sitroen C4 HDi 92” opremljen klima uređajem, bezbednosnim i elektro paketom, regulatorom i limiterom brzine, putnim računarom, premijum radio CD MP3 uređajem, kao i svetlima koja osvetljavaju unutrašnjost krivine. Za ovaj automobil treba izdvojiti 14.490 evra. Za jesen su najavljene i servisne akcije.

Firma Avtonova Kab pokrenula je novi sajt www.citroen.rs, kao i fan stranu na Fejsbuku  i kanal na Ju Tjubu. Sitroen centar je na starom mestu, u Radničkoj ulici broj 22, a sve informacije možete dobiti i telefonom: 011/3538 592 i 3538 757.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring