Auto magazin

Škoda na krovu Srbije!

Škoda na krovu Srbije!
28.02.2015.

Generalni uvoznik Škode za Srbiju, kompanija Autočačak, organizovala je sredinom februara zanimljivo druženje na Kopaoniku, u kome su učestvovali brojni posetioci ovog planinskog centra i ljubitelji čeških automobila. U akciji pod nazivom “Dobro nagradjena ski pauza” učesnici ovog zanimljivog programa takmičili su se u rešavanju tipičnih zimskih automobilskih problema – brzom postavljanju lanaca na automobil i postavljanu krovnog kofera.

Adekvatni izbor modela za ovo takmičenje bila je “škoda yeti winter 4×4”, automobil kome ni zaleđeni putevi i sneg ne predstavljaju nerešiv problem. Svi učesnici ovog programa imali su priliku da se i sami uvere u prednosti “yetija 4×4” u uslovima zimske test vožnje i tako steknu kompletnu sliku o mogućnostima ovog popularnog modela.

magazinauto.com

Nije izostao ni vredan fond poklona za najbolje i najspretnije. Iako po hladnom vremenu, sa temperaturom koja se tih dana na krovu Srbije spuštala i na minus 10 stepeni, takmičarski duh i upornost učesnicima je doneo zanimljive i vredne nagrade koje u s obezbedili kompanija Sec Lube, koja je sa Castrolom učesnike nagradila kvalitetnim jaknama, zatim kompanija NIS koja je obezbedila kartice za gorivo u iznosu od 40 litara, kao i DDOR Novi Sad koja je obezbedila besplatne tečajeve bezbedne vožnje.

U akciji Autočačka učestvovalo je nekoliko desetina ljubitelja Škodinih automobila, koji su kao naročito zanimljivu mogućnost istakli priliku za test vožnju po snežnim putevima Kopaonika, što im je pružilo kompletnu sliku o odličnim performansama “yetija” sa pogonom na sva četiri točka.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Na zallost,vas komentar je previse u crno-belom maniru. Globalno zagrevanje i energetska efikasnost su,na zalost,i [...]

Citroen c-elysse 1.2 VTI motor 82KS na koliko hiljada km predjenih treba menjati zupcasti kais( [...]

Poštovani imam problem sa blokiranjem prednjeg točka na mecedesu b klase .pritisak kočenja tog točka [...]

Svi više vole klasične benzinske motore. Države moraju da pseognu za veoma restriktivnim merama ako [...]

Ako se pogleda statistika koliko vozila se zapalilo, i to samo od sebe, Tesla bi [...]

Hteo bi da radim torziju na peugeot 206 xs, interesuje me cena i dal [...]

Preuzmite Auto magazin za android

Weather Data Source: das wetter heute in Belgrad