Škoda na krovu Srbije!

Autočačak organizovao lepo druženje i upoznavanje sa mogućnostima Škodinog "jetija" sa pogonom na svim točkovima

Generalni uvoznik Škode za Srbiju, kompanija Autočačak, organizovala je sredinom februara zanimljivo druženje na Kopaoniku, u kome su učestvovali brojni posetioci ovog planinskog centra i ljubitelji čeških automobila. U akciji pod nazivom “Dobro nagradjena ski pauza” učesnici ovog zanimljivog programa takmičili su se u rešavanju tipičnih zimskih automobilskih problema – brzom postavljanju lanaca na automobil i postavljanu krovnog kofera.

Adekvatni izbor modela za ovo takmičenje bila je “škoda yeti winter 4×4”, automobil kome ni zaleđeni putevi i sneg ne predstavljaju nerešiv problem. Svi učesnici ovog programa imali su priliku da se i sami uvere u prednosti “yetija 4×4” u uslovima zimske test vožnje i tako steknu kompletnu sliku o mogućnostima ovog popularnog modela.

magazinauto.com

Nije izostao ni vredan fond poklona za najbolje i najspretnije. Iako po hladnom vremenu, sa temperaturom koja se tih dana na krovu Srbije spuštala i na minus 10 stepeni, takmičarski duh i upornost učesnicima je doneo zanimljive i vredne nagrade koje u s obezbedili kompanija Sec Lube, koja je sa Castrolom učesnike nagradila kvalitetnim jaknama, zatim kompanija NIS koja je obezbedila kartice za gorivo u iznosu od 40 litara, kao i DDOR Novi Sad koja je obezbedila besplatne tečajeve bezbedne vožnje.

U akciji Autočačka učestvovalo je nekoliko desetina ljubitelja Škodinih automobila, koji su kao naročito zanimljivu mogućnost istakli priliku za test vožnju po snežnim putevima Kopaonika, što im je pružilo kompletnu sliku o odličnim performansama “yetija” sa pogonom na sva četiri točka.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Prethodni tekst
Sledeći tekst

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring