Auto magazin

Škoda na krovu Srbije!

Škoda na krovu Srbije!
28.02.2015.
Autočačak predstavio Yeti na Kopaoniku

Autočačak organizovao lepo druženje i upoznavanje sa mogućnostima Škodinog "jetija" sa pogonom na svim točkovima

Generalni uvoznik Škode za Srbiju, kompanija Autočačak, organizovala je sredinom februara zanimljivo druženje na Kopaoniku, u kome su učestvovali brojni posetioci ovog planinskog centra i ljubitelji čeških automobila. U akciji pod nazivom “Dobro nagradjena ski pauza” učesnici ovog zanimljivog programa takmičili su se u rešavanju tipičnih zimskih automobilskih problema – brzom postavljanju lanaca na automobil i postavljanu krovnog kofera.

Adekvatni izbor modela za ovo takmičenje bila je “škoda yeti winter 4×4”, automobil kome ni zaleđeni putevi i sneg ne predstavljaju nerešiv problem. Svi učesnici ovog programa imali su priliku da se i sami uvere u prednosti “yetija 4×4” u uslovima zimske test vožnje i tako steknu kompletnu sliku o mogućnostima ovog popularnog modela.

magazinauto.com

Nije izostao ni vredan fond poklona za najbolje i najspretnije. Iako po hladnom vremenu, sa temperaturom koja se tih dana na krovu Srbije spuštala i na minus 10 stepeni, takmičarski duh i upornost učesnicima je doneo zanimljive i vredne nagrade koje u s obezbedili kompanija Sec Lube, koja je sa Castrolom učesnike nagradila kvalitetnim jaknama, zatim kompanija NIS koja je obezbedila kartice za gorivo u iznosu od 40 litara, kao i DDOR Novi Sad koja je obezbedila besplatne tečajeve bezbedne vožnje.

U akciji Autočačka učestvovalo je nekoliko desetina ljubitelja Škodinih automobila, koji su kao naročito zanimljivu mogućnost istakli priliku za test vožnju po snežnim putevima Kopaonika, što im je pružilo kompletnu sliku o odličnim performansama “yetija” sa pogonom na sva četiri točka.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Super je auto, samo malo moze da predje [...]

Čuveni italijanski dizajn iz prošlog veka kockastih vozila. Iako naspram današnjih dizajna deluju staro i [...]

Ovo je jedno od onih vozila koja osim vrhunskih performasi sa lakoćom nosi svoj šarm, [...]

Bolji je Opel Grandland 2.0 d 2019 g. [...]

Kinezi imaju čudna imena kao i čudan izgled svojih vozila, ali ih to ne sprečava [...]

Prava umetnost je dizajnirati karavan, koji je po definiciji robusno i gabaritno vozilo, da izgleda [...]