Škoda napravila kišobran za pse

Škoda se definitivno izdvaja kao proizvođač koji veliku pažnju posvećuje ne samo ljudima već i kućnim ljubimcima

Kišobrani koji imaju svoju posebnu pregradu u vratima bili su rezervisani samo za najekskluzivnije modele. Tu tradiciju je preokrenula Škoda, tako što je po prvi put u jednom masovnom, da ne kažemo narodnom automobilu, ponudila pregradu i kišbran u zadnjim vratima.

Bio je to “superb”, koji je i dalje čuven po svom kišobranu. Jedina razlika je u tome što se kišbran više ne nalazi u zadnjim, već u prednjim vratima.

Drugim rečima, “superb” je polako postao prestižan automobil, pa je baratanje kišobranom sada prepušteno šoferu.

Tradicija sa kišobranom se nastavlja, ovaj put u vidu psećeg kišobrana. Naime, Škoda je proizvođač koji je poznat po svom “simply clever” sloganu. On obuhvata mnogo zgodnih i praktičnih rešenja u automobilu a među njima su i lajfstajl rešenja namenjena, na primer, kućnim ljubimcima.

Prošle godine imali smo prilike da vidimo specijalan sigurnosni pojas za kućne ljubimce dok se voze na zadnjem sedištu, kao i specijalnu prostorku za veće pse.

Najnoviji proizvod, kišobran za pse, napravljen je od materijala “nepostojanijum”. On će biti standardni deo skupljih paketa opreme.

Instalira se direktno na povodac a testiranje je obavljeno u Velikoj Britaniji, poznatoj po kišama, što je sasvim dovoljno da dobije atest i u drugim zemljama Evrope.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring