Škoda napravila pojas za kućne ljubimce

Evo rešenja kako da kućnog ljubimca povezete sa sobom na odmor a da tokom transporta nemate problema sa njim. Škoda je predstavila pojas za kućne ljubimce

Svaki proizvođač automobila u svom asortimanu ima veliki broj vrlo zanimljivih komada dodatne opreme. Ovaj put, Škoda je otišla korak dalje, predstavivši specijalne sigurnosne pojaseve za kućne ljubimce.

Konkretno, sigurnosni pojas za životinje je namenjen psima. Njegova uloga je višestruka. Ne samo što obezbeđuje ograničeno kretanje psa tako da ne može da skače po celom automobilu, već ima i bezbednosnu funkciju.

auto magazin skoda asesoari pojas za kucne ljubimce

Naime, u slučaju sudara sigurnosni pojas ima identičnu funkciju kao kod ljudi a to je da maksimalno spreči povrede eliminišući mogućnost za tumbanjem po automobilu.

Osim sigurnosnog pojasa, Česi su napravili i specijalnu prostirku koja se pričvršćuje za naslone prednjih i zadnjih sedišta. Na taj način se praktično formira nosiljka koja obezbeđuje da presvlake vašeg automobila ostanu čiste.

auto magazin skoda asesoari pojas za kucne ljubimce

Škoda je za karavane napravila i zaštitnu mrežu koja se montira između tovarnog i putničkog prostora. Takva mreža nije velika novost i sprečava da ljubimac iz prtljažnika pređe u putnički prostor.

Međutim, ono što jeste novo je specijalna varijanta mreže, odnosno kaveza koji prtljažnik deli na dva dela. U jednoj polovini može da bude smešten ljubimac a u drugoj prtljag.

auto magazin skoda asesoari pojas za kucne ljubimce

Naravno, tu su i mnogi drugi korisni detalji, uključujući i specijalne gumene patosnice za prtljažni prostor. One omogućavaju da bez straha od prljanja automobila prevezete predmete koje bi svakako ostavile traga na tapacirungu.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring