Auto magazin

Škoda Vision 7S Concept donosi novi znak brenda

Škoda Vision 7S Concept donosi novi znak brenda
02.09.2022.

1

Tokom otkrivanja koncepta Škoda Vision 7S, češki proizvođač automobila predstavio je svoj novi identitet brenda i najavio niz predstojećih lansiranja modela.

To uključuje tri potpuno električna vozila koja će biti predstavljena do 2026. godine, zajedno sa dva modela sa pogonom na SUS motore nove generacije i najmanje jednim redizajniranim modelom do 2024. godine.

Škoda Vision 7S

Počevši sa potpuno električnim modelima, Škoda je zvanično potvrdila novi SUV sa sedam sedišta, baziran na MEB platformi.

Škoda Vision 7S

Očekuje se da će serijski model odražavati specifikacije koncepta, nudeći domet od 600 km sa baterijom kapaciteta 89 kWh.

Takođe će izgledati veoma slično konceptu Vision 7S koji novi dizajnerski jezik Škode, za koji se očekuje da će se postepeno širiti u čitavom budućem asortimanu.

Škoda Vision 7S

Nakon velikog SUV-a će uslediti kompaktni SUV veličine modela Karoq i mali hečbek veličine Fabije, koji će takođe biti zasnovan na različitim verzijama MEB arhitekture.

Kako izveštavaju neki zapadni mediji, Škoda će uložiti dodatnih 5,6 milijardi dolara u ubrzavanje prelaska na električnu mobilnost, plus 700 miliona dolara za digitalizaciju u narednih pet godina.

Toyota Aygo X

Češki proizvođač automobila se nada da će električna vozila činiti više od 70 odsto njegove ukupne prodaje u Evropi do 2030.

Što se tiče novih modela sa SUS motorima, Škoda je rekla da će predstaviti nove generacije Superba i Kodiaqa u drugoj polovini 2023.

Škoda Vision 7S

Zajedno sa konceptom Vision 7S, predstavljen je i novi logo kompanije, pojednostavljen s obzirom da je većini kupaca bilo teško da percipiraju slovo Š sa kvačicom.

Donekle je uprošćen i znak koji predstvalja poglavicu. Cilj je bio da bude jednobojan, kako bi dizajneri mogli da imaju više slobode u pogledu izbora boje.

Škoda Vision 7S

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Najnovije Svet

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Čeka se VW na terenu električnih vozila. Svaka čast Tesli, ali za masovniju upotrebu EV [...]

Nepotrebno gubljenje vremena i para. Nema razloga za uvođenje ovakvih tehnologija koje samo poskupljuju cenu [...]

KOliko dugo se čekaju ovi uređaji koji su i više nego potrebni. Biće greška ako [...]

Izašao je podatak da su svake godine vozila šira za 1 cm u proseku. Tako [...]

Konačno. Parkiranje je jedna od najtežih operacija za vozače. Parking mesta su sve manje brojna [...]

Iz serije u seriju svi automobili postaju sve ružniji i bezlični.Ovaj auto nije izuzetak.Tehnologija napreduje,a [...]