Složite slagalicu i osvojte praktične Opelove poklone!

Auto magazin i Opel vas nagrađuju
Ako tokom ovih letnjih dana imate malo vremena, pokušajte da budete brzi i složite slagalicu na temu Opelovih poznatih modela. U takmičenju koje traje do kraja avgusta, najbolji i najbrži dobiće lepe poklone

Redakcija Auto magazina pripremila je letnju razbibrigu za sve ljubitelje automobila. U saradnji sa kompanijom Opel Srbija, svi posetioci sajta magazinauto.com imaće priliku da se takmiče u brzom rešavanju slagalica sa motivima najpopularnijih Opelovih modela.

Cilj ove igre je da se što brže složi slagalica, a za najbržih deset takmičara obezbeđeni su praktični pokloni iz Opelove kolekcije – rančevi, privesci i satovi. Igra i konkurs za najbrže takmičare otvoreni su do kraja avgusta, kada će biti proglašeni najbolji igrači i uručene nagrade. Detalje i uslove možete pogledati na sajtu www.magazinauto.com, i, naravno, odmah možete započeti i svoje učešće u ovoj zabavi. Broj pokušaja i rešavanje zadatka nisu ograničeni, tako da možete učestvovati sve dok ne postignete vreme koji vas svrstava u krug deset najboljih koji će dobiti Opelove poklone.

Igrajte se, zabavite se u ovim letnjim danima i osvojte lepe poklone.

Auto magazin_slagalica (6)

Komentari

POSTAVITE ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Povezani postovi

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

Dacia Spring