Evo koja vozila i po kojim cenama prodaje Beograd!

Vozila beogradski javnih službi i preduzeća biće ponuđena kupcima na javnom nadmetanju koje će se održati u subotu, 7. juna u Sava centru. Svi zainteresovani će moći da ih razgledaju od četvrtka 29. maja do 5. juna na parkingu kod Otvorenog tržnog centra na Novom Beogradu

Vlasti glavnog grada odlučile su da prodaju gotovo trećinu od ukupnog broja vozila koja su u vlasništvu različitih gradskih javnih preduzeća, a novac od prodaje biće uplaćen u fond za sanaciju štete od poplava. 

Vozila se kupuju u viđenom stranju i mogu se razgledati od 29. maja do 5. juna u periodu od 10 do 15 časova. Pravo na učešće u postupku prodaje imaju pravna i fizička lica koja uplate depozit od 20 odsto procenjene vrednosti vozila za koje su zainteresovani. Depozit se uplaćuje na račun javnog preduzeća u čijem je vlasništvu to vozilo, a svim učesnicima licitacije koji ne kupe vozilo depozit će biti vraćen u roku od pet dana od javnog nadmetanja. 

Početna cena za najpovoljnije gradske polovnjake iznosi 18.000 dinara, a najskuplji automobil je “reno latitid” iz 2011. koji je procenjen na 2,32 miliona dinara. 

Ovde možete videti kompletan spisak i početne cene vozila čiju je prodaju oglasio grad Beograd >>

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring