Smart za rentakar

Emil Frey Auto Centar, ovlašćeni diler i servisni centar za Mercedes-Benz i smart vozila isporučio je dugogodišnjem kupcu, kompaniji Sixt Rent a car, flotu specijalno brendiranih smart fortwo automobila

Sixt Rent a car upotpunio je svoju ponudu novim “smart fortu” automobilima. Kompaktne dimenzije idealne su za vožnju po gradu, a napredni sistemi za podršku vozaču koji su nekada bili rezervisani za više klase vozila, unapređuju udobnost i snalaženje.

.Auto magazin Smart flota (2)

“Smart fortu” prilagodjen je potrebama gradskog saobraćaja sa malim prečnikom okretanja od 6,95 metara. Trocilindrični benzinac od 71 KS obezbeđuju pogonsku snagu i živahnu vožnju, a dužina od 2,69 metara lako parkiranje čak i u najužem centru.

Očekuje se da će se za ova vozila najpre opredeliti strani turisti, ali i Beograđani koji žele da osete zabavnu gradsku vožnju.

2 KOMENTARA

  1. bilo bi zanimljivo znati rezultate ovih vozila. Kakav su uspeh imali u iznajmljivanju, moja su zapazanja da ljudi vise iznajmljuju veca vozila, da li je to odraz mentalita ili vole velike automobile?

  2. Smartici su sve vise popularni, bar je takvo moje zapazanje. Generalno mislim da ce ovo osveziti ponudu za iznajmljivanje automobila i da ce se pre odlucivati za njega. Jos kada bismo znali po kojoj ceni je moguce njegovo iznajmljivanje.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring