Srbija u Nexus grupaciji

Kompanija EuroAuto postala je član Neksus (Nexus) Automotiv Grupacije sa sedištem u Ženevi. Ova grupacija osnovana je početkom 2014. godine i okuplja najveće uvoznike i distributere delova u Evropi, Aziji i Africi.

Cilj grupacije je obezbeđivanje najkvalitetnijih delova u najkraćem roku i pod najboljim uslovima, kao i pomoć u ekspanziji na tržištima u razvoju.

Grupacija direktno posluje sa najvećim proizvođačima delova, poput Teneka, Delfaja i Boša. Za prvih šest meseci poslovanja Grupacija je postigla obrt od 3 milijarde evra, a plan je da se obrt poveća na 50 milijardi godišnje.

Euroauto zastupa brojne brendove
Euroauto zastupa brojne brendove

EuroAuto je uvoznik i distributer za Srbiju poznatih svetskih proizvođača kao što su Monro, Voker, Gejts, Delfi, SKF,  Kilen, Ufi, Denso, Muler, Borg i Bek, Brembo i drugih. U bogatoj ponudi mogu se naći delovi za putnička i laka komercijalna vozila poput amortizera, akumulatora, antifriza, delova ogibljenja, filtera, motornih i menjačkih ulja, kočnih sistema, ležajeva, opruga, setova kvačila, pumpi za vodu, remenja i creva, španera, termostata, termodavača, svećica i grejača, izduvnih sistema i katalizatora, delova elektronike, delova klima uređaja, dijagnostika i mnogih drugih.

EuroAuto poseduje mrežu od 12 prodavnica širom Srbije. O kompletnoj ponudi i adresama i kontakt telefonima svih prodajnih mesta možete se informisati na sajtu www.euroauto.rs

 

 

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring