SsangYong Tivoli

Sangjong je poznat kao proizvođač SUV modela sa ekscentričnim dizajnom. Neki ih smatraju esktremno ružnim a neki izuzetno originalnim. Najnoviji model "tivoli" ne spada ni u jednu od tih kategorija

Sangjong je poznat kao proizvođač SUV modela sa ekscentričnim dizajnom. Neki ih smatraju esktremno ružnim a neki izuzetno originalnim. Najnoviji model “tivoli” ne spada ni u jednu od tih kategorija.

Šta više, mnogi su prokomentarisali da im je auto vrlo sipmpatičan pa čak i lep. “Tivoli” je inače krosover koji pripada B segmentu a glavni konkurenti su mu “nisan džuk”, “fijat 500X“, “opel moka” i “reno kaptur“.

Auto magazin SsangYong Tivoli 2

Predviđena je vrlo pristojna oprema u koju spada sedam vazdušnih jastuka, automatska “klima” sa dve zone, kamera za vožnju unazad i blutut konekcija za mobilni telefon.

Što se tiče motora, ponuda je prilično konzervativna. Pod haubom će biti atmosferski benzinac i turbo-dizel zapremine 1,6 litara koji ispunjavaju Euro 6 norme o emisiji izduvnih gasova.

“Sangjong tivoli” će početi da se prodaje prvo u Južnoj Koreji i to u januaru a sredinom godine i u ostalim delovima sveta.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring