Auto magazin

Najpovoljnije gume kod Mihailovića

Najpovoljnije gume kod Mihailovića
25.12.2014.
Kompletna usluga kod Mihajlovića

Nekada samo vulkanizerska radionica a danas servisni centar za sve vrste popravki na automobilima, "Mihajlović" je proširio ponudu na nove usluge za svoje klijente

Nekada samo vulkanizerska radionica a danas servisni centar za sve vrste popravki na automobilima, “Mihailović” je proširio ponudu na nove usluge za svoje klijente.

Ovde se i dalje mogu nabaviti i ugraditi pneumatici za sve tipove putničkih i teretnih vozila po praktično fabričkim cenama. Svi oni koji žele da urade mali servis, za kupljeno ulje i filtere na licu mesta dobijaju besplatnu zamenu. Inače, zastupljena su ulja marke Castrol, GM, Shell, Eneos, Mobil, Elf, Total, Selenia i Optima, kao i filteri marke Champion i Purflux.

Osim toga, ovde se mogu odraditi i ostale mehaničarske usluge, kao i nabavka i zamena delova kočnog sistema i ogibljenja uz reglažu trapa. Servis “Mihajlović” nudi i zamenu akumulatora po sistemu staro za novo, pri čemu se ostvaruju odgovarajući popusti. Na lageru su akumulatori svih kapaciteta i klasa, marke Bosch, Varta, Magneti Marelli i Topla.

Na istom mestu se mogu nabaviti i ugraditi najkvalitetnije metlice brisača marke Champion i Bosch, kao i kočne pločice Bosch, Ferodo i Valeo.

Ovde se može uraditi i kompletan veliki servis uz ugradnju kaiševa marke Dayco i Bosch i svećica marke NGK i Bosch. Napominjemo da su svi ovi delovi provereno originalni, s obzirom da se naručuju od zvaničnog uvoznika za Srbiju, kompanije Euroauto.

Servis “Mihailović” se nalazi u Ulici Jurija Gagarina preko puta bloka 70, odnosno kineskog tržnog centra. Dodatne informacije i zakazivanje možete obaviti na 011/318-57-13.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Ovakvi automobili mogu da prođu samo ako države ili bolje veći gradovi zabrane vozila na [...]

Kako mogu da vas kontaktiram [...]

Ove godine sam kupio novu Mazdu 3 sa 186ks i automatskim menjacem. Prodavac me je [...]

I moram da dodam da Mazda ima potrosnju ne manju od 9.5l i to kombinovane [...]

Možda ipak malo predugačak članak, ali sve u svemu ok! [...]

Buba je vanvremenski auto. Šteta što je više ne proizvode. Nova Buba nije adekvatna zamena, [...]

Preuzmite Auto magazin za android

Weather Data Source: das wetter heute in Belgrad